Ardei Umpluți Din Sud-Vest

Ardei Umpluți Din Sud-Vest
Dacă $1.53 pe portie cade în bugetul dvs., Sud-Vest ardei umplute ar putea fi o uimitoare fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 4 porții cu 409 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sare și piper, unt, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Ardei Umpluți Din Sud-Vest, Ardei Umpluți Din Sud-Vest, și Ardei Umpluți Din Sud-Vest pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți o tigaie la grătar la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
2
Aduceți 2 căni de bulion de legume și unt la fiert într-un vas mic acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați orez, reduceți focul la minim și gătiți 18 până la 20 de minute sau până când orezul este fraged și lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
4
Împărțiți ardeii pe lungime și îndepărtați semințele, lăsând tulpinile în tact. Grătați ardeii pe tigaia fierbinte pentru grătar timp de 3 până la 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Scoateți din grătar și lăsați să se răcească suficient pentru a se manipula.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Într-o tigaie medie la foc moderat, adăugați 1 lingură de ulei și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Sote ceapa 2 sau 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
8
Adăugați orez fiert în tigaie și amestecați mazărea și sosul taco. Condimentează orezul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Sos TacoSos Taco
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Încărcați jumătățile de piper cu orez condimentat. Top orez umplut ardei cu coriandru tocat sau patrunjel si scallions.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista