Ardei Umpluți Cu Feta
Ardeii umpluți cu Feta durează aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 441 calorii. Această rețetă servește 3. Pentru $3.05 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de carne de vită măcinată, paste orzo, brânză feta și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Ardei umpluți cu cuscus și feta, Ardei umpluți cu cuscus și feta, și Ardei grași umpluți cu Fetan și ierburi sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Tăiați ardeii pe jumătate pe lungime și îndepărtați semințele. Într-un cuptor olandez, gătiți ardeii în apă clocotită timp de 3-5 minute.
Scurgeți și clătiți în apă rece; inversați pe prosoape de hârtie.
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai este roz. Se amestecă roșiile, spanacul, orzo, oregano, sarea și piperul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 5-7 minute sau până când orzo este fraged.
Locul într-un 11-in. x 7 inch. vas de copt acoperit cu spray de gătit. Se acoperă și se coace la 350 de euro timp de 30-35 de minute sau până când ardeii sunt fragede.
Se presară cu brânză; coaceți 5 minute mai mult sau până când brânza se înmoaie.