Ardei umpluți cu cuscus cu aragaz lent (gătit pentru 2)
Ardei umpluți cu cuscus cu aragaz lent (gătit pentru 2) necesită în jur 4 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.35 pe portie, veți obține un curs principal care servește 2. O porție conține 395 calorii, 18g de proteine, și 19g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână nuci de pin, garnituri de aragaz lent, coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Ardei umpluți cu cuscus cu aragaz lent (gătit pentru 2), Ardei Umpluți Cu Cuscus Cu Aragaz Lent, și Ardei Umpluți Cu Cuscus Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați căptușelile Reynolds Slow Cooker într - un vas de aragaz lent de 5 până la 6 1/2 qt. Asigurați-vă că căptușeala se potrivește perfect pe partea inferioară și laterală a bolului și trageți partea superioară a căptușelii peste marginea bolului.
Tăiați o felie subțire de la capătul tulpinii fiecărui ardei gras pentru a îndepărta vârful piperului.
Îndepărtați semințele și membranele; clătiți ardeii.
În tigaie de 10 inci, gătiți carnea de vită, ceapa și usturoiul la foc mediu aproximativ 5 minute, amestecând ocazional, până când carnea de vită se rumeneste; scurgere. Se amestecă sosul de roșii, sarea, chimenul, scorțișoara și ardeiul roșu. Se amestecă cuscusul. Împărțiți amestecul de vită uniform între ardei.
Se toarnă apă în aragazul lent căptușit; stați ardeii în poziție verticală în aragaz.
Acoperiți și gătiți la foc mic 4 până la 6 ore sau până când ardeii sunt fragede.
Se ornează cu nuci de pin și coriandru.