Ardei umpluți cu cuscus cu aragaz lent (gătit pentru 2)
Ardei umpluți cu cuscus cu aragaz lent (gătit pentru 2) necesită în jur 4 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.35 pe portie, veți obține un curs principal care servește 2. O porție conține 395 calorii, 18g de proteine, și 19g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână nuci de pin, garnituri de aragaz lent, coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Ardei umpluți cu cuscus cu aragaz lent (gătit pentru 2), Ardei Umpluți Cu Cuscus Cu Aragaz Lent, și Ardei Umpluți Cu Cuscus Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați căptușelile Reynolds Slow Cooker într - un vas de aragaz lent de 5 până la 6 1/2 qt. Asigurați-vă că căptușeala se potrivește perfect pe partea inferioară și laterală a bolului și trageți partea superioară a căptușelii peste marginea bolului.
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
Vinegretă De Verjuic
2
Tăiați o felie subțire de la capătul tulpinii fiecărui ardei gras pentru a îndepărta vârful piperului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
3
Îndepărtați semințele și membranele; clătiți ardeii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
4
În tigaie de 10 inci, gătiți carnea de vită, ceapa și usturoiul la foc mediu aproximativ 5 minute, amestecând ocazional, până când carnea de vită se rumeneste; scurgere. Se amestecă sosul de roșii, sarea, chimenul, scorțișoara și ardeiul roșu. Se amestecă cuscusul. Împărțiți amestecul de vită uniform între ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Se toarnă apă în aragazul lent căptușit; stați ardeii în poziție verticală în aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
6
Acoperiți și gătiți la foc mic 4 până la 6 ore sau până când ardeii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
7
Se ornează cu nuci de pin și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm