Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați ardeii umpluți cu chiftele sparte și orez. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 542 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,75 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Un amestec de orzo, piper chile, parmigiano-reggiano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Ardei Umpluți Cu Orez, Ardei Umpluți Cu Orez De Iasomie, și Ardei umpluți cu miel și orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Înjumătățiți ardeii grași pe lungime și îndepărtați semințele. Condimentează cu sare și piper și stropește cu EVOO.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană Zahăr Alb
3
Așezați ardeii tăiați cu fața în jos într-o farfurie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
4
Tăiați un X în corpul fiecărui ardei și prăjiți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
5
Se lasă să se răcească ușor.
6
Între timp, într-un bol de amestecare, radeți roșiile pe găurile mari ale unei răzătoare de cutie, aruncând piei. (Ar trebui să aveți aproximativ 2 căni.) Se unge usturoiul, ardeiul chile și ceapa în castron și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
Cutie Răzătoare
7
Adăugați o picătură de EVOO și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Cană Zahăr Alb
8
Încălziți untul și 1 lingură EVOO într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Cană Zahăr Alb
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
9
Adăugați orzo și pâine prăjită până la auriu și parfumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
10
Adăugați jumătate din sosul de roșii și orezul și amestecați timp de 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
11
Adăugați stocul și aduceți la fierbere. Reduceți focul la foc mic, acoperiți și gătiți până când orezul este fraged, 17 până la 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
12
Combinați amestecul de orez, chiftele și 3/4 cană Parmigiano-Reggiano. Puneți umplutura în ardei și acoperiți cu sosul de roșii rămas, brânza rămasă și o picătură de EVOO.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Parmigiano Reggiano
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Cană Zahăr Alb
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
13
Coaceți până se încălzește și blaturile se rumenesc, aproximativ 45 de minute.