Ardei umpluți cu chiftele sparte și orez
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați ardeii umpluți cu chiftele sparte și orez. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 542 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,75 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Un amestec de orzo, piper chile, parmigiano-reggiano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Ardei Umpluți Cu Orez, Ardei Umpluți Cu Orez De Iasomie, și Ardei umpluți cu miel și orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Înjumătățiți ardeii grași pe lungime și îndepărtați semințele. Condimentează cu sare și piper și stropește cu EVOO.
Așezați ardeii tăiați cu fața în jos într-o farfurie mare.
Tăiați un X în corpul fiecărui ardei și prăjiți timp de 20 de minute.
Se lasă să se răcească ușor.
Între timp, într-un bol de amestecare, radeți roșiile pe găurile mari ale unei răzătoare de cutie, aruncând piei. (Ar trebui să aveți aproximativ 2 căni.) Se unge usturoiul, ardeiul chile și ceapa în castron și se condimentează cu sare și piper.
Adăugați o picătură de EVOO și cimbru.
Încălziți untul și 1 lingură EVOO într-o cratiță medie la foc mediu.
Adăugați orzo și pâine prăjită până la auriu și parfumat.
Adăugați jumătate din sosul de roșii și orezul și amestecați timp de 1 până la 2 minute.
Adăugați stocul și aduceți la fierbere. Reduceți focul la foc mic, acoperiți și gătiți până când orezul este fraged, 17 până la 18 minute.
Combinați amestecul de orez, chiftele și 3/4 cană Parmigiano-Reggiano. Puneți umplutura în ardei și acoperiți cu sosul de roșii rămas, brânza rămasă și o picătură de EVOO.
Coaceți până se încălzește și blaturile se rumenesc, aproximativ 45 de minute.