Ardei umpluți cu brânză elvețiană cremă picantă

Ardei umpluți cu brânză elvețiană cremă picantă
Ardei umpluți cu cremă picantă de brânză elvețiană este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 472 calorii. Pentru $2.39 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ardei gras, căței de usturoi, smântână grea și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Ardei galbeni umpluți cu smog elvețian picant și Pilaf de Scallion, Ardei galbeni umpluți cu smog elvețian picant și Pilaf de Scallion, și Ardei prăjiți umpluți cu brânză elvețiană și Ricotta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți deoparte 1/2 kilogram din cele mai frumoase tulpini de smog; rezervați restul pentru o altă utilizare. Aduceți 2 centimetri de apă la fierbere într-un vas mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați 1/2 kilogram de tulpini de bietă și gătiți până aproape fragede, aproximativ 4 minute. Folosind clești, transferați tulpinile pe o farfurie pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
3
Adăugați frunzele de smog în apa clocotită în loturi, adăugând mai multe pe măsură ce fiecare lot se ofilește. Când s-au adăugat toate frunzele, gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Scurgeți frunzele de bietă; se lasă să se răcească, apoi se strecoară uscat și se toacă grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
5
Tăiați tulpinile în bucăți de 1 inch.
6
Topiți untul într-o caserolă mare din fontă emailată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
7
Adăugați ceapa și jalapeos și gătiți la foc mic până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
8
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, până când este parfumat, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
9
Adăugați pudra de curry și gătiți, amestecând, timp de 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
10
Se adaugă smântâna și se fierbe la foc moderat până se reduce la 3/4 cană, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
11
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei. Se amestecă frunzele și tulpinile de smog și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Chard ElvețianChard Elvețian
12
Între timp, într-o cratiță mică, acoperiți orezul cu apă și aduceți la fierbere. Acoperiți și gătiți la foc mic până când apa a fost absorbită, aproximativ 12 minute. Puf de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
13
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
14
Tăiați blaturile de pe ardeii grași, lăsând un inel de piper de 1/2 inch în jurul fiecărei tulpini. Scoateți semințele și coastele. Așezați ardeii într-un vas mare de copt sau tigaie și frecați pielea cu ulei de măsline. Condimentați interiorul ardeilor cu sare și piper și lingurați câte 1/4 cană de orez în fiecare. Umpleți ardeii cu ciorba cremă și înlocuiți blaturile; ungeți blaturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Chard ElvețianChard Elvețian
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
15
Coaceți aproximativ 1 oră sau până când ardeii sunt fragede și umplutura este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista