Ardei Umpluți Cu Brânză: Chile Rellenos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați ardeii umpluți cu brânză: Chile Rellenos. Această rețetă servește 8 și costă 81 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 230 calorii, 8g de proteine, și 15g de grăsime per portie. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 58 minute. Un amestec de ardei anaheim, făină de porumb, ulei de semințe de struguri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Quinoa-Umplute Chile Rellenos, Ardei Poblano Umpluți (Ardei Iute Rellenos), și Pimentones Rellenos (Stil Columbian-Ardei Umpluți) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Ungeți ardeii cu 2 linguri de ulei (rezervând echilibrul uleiului) și prăjiți până se înnegresc, aproximativ 10 minute.
Scoateți și acoperiți tigaia de prăjire cu folie sau folosiți clești pentru a transfera ardeii într-o pungă de plastic.
Lăsați "transpirația" timp de 15 minute. Acest lucru vă va ajuta să îndepărtați pielea din piper.
Într-un castron mic, amestecați brânza jack, brânza de capră, cimbru, rozmarin și salvie și amestecați împreună.
Cojiți pielea carbonizată din ardei și umpleți fiecare ardei cu aproximativ 2 linguri de amestec de brânză/ierburi.
Încălziți restul de 2 linguri de ulei la foc mediu într-o tigaie mare.
Întindeți făina de porumb albastră pe o bucată de hârtie cerată și rulați ardeii umpluți pentru a acoperi cu făină de porumb. Ardeți ardeii acoperiți pe toate părțile, lăsând netulburați în primele 2 minute pentru a permite făinii de porumb să se integreze în suprafața ardeilor și pentru a permite procesul de caramelizare să înceapă pentru a preveni crustarea făinii de porumb.
Se transferă într-un platou și se lasă să se odihnească 5 minute înainte de servire.