Ardei Umpluți
Ardeii umpluți ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 456 calorii, 26g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $ 3.61 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sosul de paste de roșii și busuioc îmbuteliat, pătrunjel, mușchi măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până la sol ienibahar ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri alimentare Allspice Angel cu caș de ananas și Pi uscat la cuptor ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 67%. Rețete similare sunt Ardei Umpluți: Aji, Ardei Umpluți, și Ardei Umpluți.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Gatiti orezul conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea. Pune deoparte.
În timp ce orezul gătește, tăiați blaturile de ardei grași; rezervați blaturi. Aruncați semințele și membranele.
Așezați ardeii, tăiați părțile în jos, într-un vas de copt pătrat de 8 inci; acoperiți cu folie de plastic. Cuptor cu microunde la mare 2 minute sau până când ardeii sunt clare-licitație. Mișto.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați carnea de vită și următoarele 5 ingrediente (carnea de vită prin ienibahar); gătiți 4 minute sau până când carnea de vită se rumeneste ușor, amestecând pentru a se sfărâma.
Adăugați orez, 1/2 cană sos de paste și brânză în amestecul de vită, amestecând pentru a combina.
În timp ce carnea de vită gătește, combinați 1 1/2 căni de sos de paste și vin într-o cratiță mică; aduceți la fierbere.
Puneți aproximativ 3/4 cană amestec de carne de vită în fiecare piper.
Așezați ardeii într-un vas de copt de 2 litri acoperit cu spray de gătit; adăugați amestecul de vin în tigaie. Acoperiți cu folie.
Coaceți la 450 timp de 20 de minute. Descoperiți; coaceți încă 5 minute sau până se rumenesc ușor.
Garnisiți cu blaturi de piper.