Ardei Umpluți

Ardei Umpluți
Ardeii umpluți ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 1,98 USD pe porție. O porție conține 487 calorii, 27G de proteine, și 28G de grăsime. Dacă aveți chimen, roșii, o ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma chimenul, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Rețete similare sunt Ardei Roșii Umpluți, Ardei Umpluți, și Ardei Umpluți.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. începeți prin a rumeni carnea de vită măcinată într-o tigaie cu ceapa tăiată cubulețe. Odată ce carnea de vită este gătită, adăugați condimentele și sosul Worcestershire. Acum Puteți fie să lăsați carnea de vită măcinată și ceapa în tigaie, fie să o transferați într-un castron. Apoi, amestecați orezul, 1/4 cană de brânză și Roșia zdrobită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Tăiați vârfurile ardeilor și sculptați toate venele și semințele. Acest lucru va deschide ardeiul, astfel încât să puteți umple o mulțime de umpluturi!Apoi, ați ghicit, umpleți umplutura!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3
Presărați restul de 2 linguri de brânză deasupra ardeilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
4
Așezați ardeii pe o tigaie și acoperiți blatul cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
5
Coaceți timp de 30 de minute. Pentru a rumeni brânza deasupra, puteți scoate folia din vârful ardeilor în ultimele 5-10 minute, sau după cele 30 de minute, scoateți folia și porniți broilerul câteva minute. Asigurați-vă că pentru a păstra un ochi pe ea, deși!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista