Ardei roșu și nucă cu sulițe de fenicul
Ardei roșu și Dip nuc cu sulițe de fenicul ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 81 de cenți pe porție. O porție conține 133 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână sare și piper, bulbi de fenicul, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit, roșii prăjite și ardei roșu, și Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aprinde un grătar. Grătați ardeii grași roșii la foc moderat, întorcându-se cu clești, până când sunt înnegriți peste tot.
Transferați ardeii carbonizați într-un castron și lăsați-i să se răcească complet. Curățați ardeii și aruncați cojile, semințele și miezurile. Tăiați gros ardeii.
Într-un robot de bucătărie, combinați ardeii, nucile, biscuiții zdrobiți, melasa de rodie, sucul de lămâie, chimenul și piperul de Alep și procesați până la omogenizare. Cu mașina pornită, adăugați 1 lingură de ulei de măsline și procesați până la crem. Se condimentează cu sare și piper și se transferă într-un castron.
Stropiți cu ulei de măsline și garnisiți cu pătrunjelul.
Serviți scufundarea cu pene de fenicul.