Ardei prăjiți cu vinetă balsamică
Ardeii prăjiți cu vinaigretă balsamică ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP are 60 de calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 7 și costă 1,36 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți ardei, dovlecei, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 84%. Rețete similare includ Ardei cireșe prăjiți cu oțet Balsamic, Morcovi Prăjiți Într-O Vinetă Balsamică, și Pui prăjit cu vinetă balsamică.
Instrucțiuni
Tăiați ardeii iute poblano și ardeii roșii pe jumătate pe lungime; îndepărtați și aruncați semințele și membranele.
Așezați, cu pielea în sus, pe o foaie de copt; aplatizați cu palma.
Tăiați dovleceii pe jumătate pe lungime; acoperiți dovleceii cu spray de gătit.
Așezați dovleceii pe foaia de copt, tăiați cu fața în jos. Ardei prăjiți și dovlecei la 5 1/2 inci de căldură (cu ușa electrică parțial deschisă) 15 până la 20 de minute sau până când ardeii sunt carbonizați.
Puneți ardeii în apă cu gheață până se răcește. Fierbeți dovleceii cu 5 până la 10 minute suplimentare sau până când sunt carbonizați.
Puneți dovleceii în apă cu gheață până se răcește.
Scoateți ardeii și dovleceii din apă; curățați și aruncați pielea.
Tăiați în benzi de 1/2 inch.
Combinați oțetul și ingredientele rămase într-un castron mic; se amestecă bine.
Combinați fâșiile de piper și dovleceii într-un castron; adăugați amestec de oțet și aruncați ușor. Acoperiți și răciți până când este gata de servit.
Se servește cu o lingură cu fante.