Ardei prăjiți cu usturoi
Ardeii prăjiți cu usturoi sunt un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 44 de cenți pe porție. O porție conține 65 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați cățelul de usturoi, uleiul de măsline, ardeiul gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este uimitor. Încercați Tapenadă de măsline pui Crustat și Quinoa cu usturoi prăjit, ardei roșii prăjiți și busuioc, Conopidă Prăjită Cu Usturoi Și Ardei Roșii, și Guacamole cu usturoi și ardei prăjiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ardei gras sferturi pe lungime și aruncați tulpinile, semințele și coastele. Aranjați ardeii, cu pielea în sus, pe raftul unei tigaie pentru pui de carne și fierbeți la aproximativ 2 inci de la căldură până când pielea este veziculată, 8 până la 12 minute. (Alternativ, așezați ardei întregi pe părțile lor pe rafturile arzătoarelor unei sobe cu gaz și aprindeți flăcările. Ardei Char, întorcându-i cu clești, până când pielea este înnegrită, 5 până la 8 minute.)
Transferați ardeii prăjiți într-un castron și lăsați să stea, acoperiți, până când se răcește suficient pentru a se descurca. Curățați ardeii și tăiați fiecare sfert pe lungime în 2 sau 3 benzi. Feliați subțire usturoiul și într-un castron aruncați cu ardei, ulei și sare după gust. Marinati ardeii, acoperiti si raciti, cel putin 3 ore si pana la 3 zile.