Ardei prăjiți cu măsline negre
Ardeii prăjiți cu măsline negre ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 93 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 servește 8 și costă 93 de cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți ardei grași, mentă, ardei grași portocalii și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este remarcabil. Încercați Branzino Ro Papillote Cu Ardei Prăjiți, Măsline Negre Și Fe, Friptură de vinete cu năut, ardei roșii prăjiți, brânză Feta și măsline negre, și Rețetă de cotlet de porc cu ardei, oțet și măsline negre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ardeți ardeii la 4 până la 5 inci sub sursa de căldură, rotind la fiecare 5 minute, până când pielea este înnegrită, aproximativ 25 de minute.
Se transferă într-un castron mare, se acoperă cu o farfurie mare sau folie de plastic și se lasă la abur până se răcește suficient pentru a se manipula. Cojiți ardeii, tăiați, aruncați semințele și coastele și tăiați longitudinal în benzi late de 1/2 inci.
Într-un castron de servire, aruncați împreună ardei, ulei, oțet și usturoi; condimentează cu sare și piper.
Lăsați să stea cel puțin 1 oră înainte de servire. (Salata poate fi refrigerată, bine învelită, timp de până la 3 zile.)
Chiar înainte de servire, aruncați măslinele cu ardei.
Presărați salata cu mentă și serviți la temperatura camerei.