Ardei Poblano Umpluți Cu Chorizo La Grătar

Ardeii Poblano umpluți cu Chorizo la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 52G de grăsime, și un total de 733 calorii. Pentru $ 4.44 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de cremă mexicană, coriandru, căldură la grătar: mediu-mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 4897 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este excelent. Încercați Ardei Poblano Umpluți Cu Chorizo, Ardei Poblano Umpluți Cu Chorizo, și Piept De Pui Umplut Cu Chorizo & Poblano pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie medie la foc mediu-mare până când strălucește.
Se adauga ceapa si saut pana se rumenesc usor, aproximativ 5 minute.
Adăugați usturoi și gătiți până la parfum, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați chorizo, rupând cârnații în bucăți mici cu o lingură de lemn și gătiți până la fiert, aproximativ 5 minute.
Transferați amestecul într-un castron mare.
Adăugați orez, roșii, cremă, coriandru și brânză cotija în castron cu amestec de carne și amestecați până se combină. Condimentează cu sare și piper după gust.
Se amestecă amestecul în cavități de poblanos despicat și se acoperă cu brânză pepper jack.
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, turnați și aranjați cărbunii pe o parte a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit în poziție, acoperiți branhia și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul.
Așezați poblanos pe partea rece a grătarului, acoperiți și gătiți până când brânza s-a topit și poblanos s-a înmuiat, aproximativ 20-30 de minute.
Scoateți din grătar și serviți.