Ardei iute Mexican

Chilli de fasole mexicană este un fel principal care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 485 calorii, 28G de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Pentru $2.05 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 62 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Un amestec de fasole coaptă, ardei gras, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tortilla mexicană de fasole Chilli, Pui Mexican chilli, și Supă Mexicană De Ardei Iute.
Instrucțiuni
Se prăjește ceapa și ardeiul roșu în ulei de măsline la foc mediu timp de 10-15 minute sau până se înmoaie. Măriți focul, adăugați pudra de ardei iute și gătiți câteva minute înainte de a adăuga tocatul. Gatiti pana se rumeneste si tot lichidul s-a evaporat.
Sfat în fasolea coaptă, bulionul de vită și pasta de chipotle. Se fierbe la foc mic timp de 15-20 de minute. Se condimentează, se împrăștie cu frunze de coriandru și se servește cu orez și iaurt.