Ardei iute en Nogada (ardei umpluți poblano Chile)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Chiles en Nogada (ardei umpluți poblano Chile). Această rețetă fără gluten servește 12 și costă $ 3.76 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 57G de grăsime, și un total de 731 calorii. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 45 ar spune că a lovit la fața locului. Dacă aveți stafide, zahăr brun, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ardei Poblano Umpluți (Ardei Iute Rellenos), Prăjită Verde Chile Pui Cârnați & Porumb Umplute Ardei Poblano, și Ardei poblano umpluți în orez alb (arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso).
Instrucțiuni
1
Puneți puiul într-o oală mare cu ceapa înjumătățită, doi morcovi, o tulpină de țelină și 1 cățel de usturoi și acoperiți cu apă. Se fierbe până se termină. Feliați carnea în bucăți de mărimea mușcăturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Carne
țelină
Usturoi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Ceapă
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Într-o tigaie mare la foc mediu, se sotează ceapa și usturoiul până se înmoaie, apoi se adaugă puiul, stafidele, zahărul brun, 4 uncii nuci, piper și frunze de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Frunze De Dafin
Pui întreg
Stafide
Nuci
Usturoi
Piper
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se amestecă împreună și se sotează timp de 3 până la 5 minute, apoi se amestecă oțetul, coriandrul și pasta de roșii; reduceți focul la minim și lăsați totul să fiarbă timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
1 Kg Tortillas De Maíz
Oțet
4
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
5
Preîncălziți cuptorul la 250 grade F (120 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Tăiați o fantă în fiecare ardei chile de-a lungul unei părți, pe lungime, astfel încât să poată fi reconstruite după ce sunt umplute. Umpleți fiecare ardei chile cu amestec de pui răcit și puneți-l în cuptorul preîncălzit pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Pentru a face sos: într-o cratiță mare la foc mediu, combinați crema de brânză, brânza de capră, smântâna, 8 uncii nuci, nucșoară și zahăr granulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Cremă De Brânză
Brânză De Capră
Smântână
Nuci
Nucșoară
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
8
Se încălzește, amestecând, timp de 5 până la 7 minute. Când sunt amestecate împreună, turnați sosul peste ardeii calzi din chile și garnisiți cu cilantro proaspăt tocat.
Cava, Grenache și Shiraz sunt alegeri excelente pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care îl puteți încerca este Marques de Caceres Cava. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Marques de Caceres Cava
Culoare paie palidă reînviată de bule fine. Buchet de fructe citrice cu note de brioșă. Fermecător și rotund în gură, cu o structură răcoritoare, echilibrată. Finisaj plin de viață care evidențiază bulele sale fine.Un aperitiv răcoritor, această Cava se căsătorește bine cu pește și fructe de mare, paste, orez, mâncăruri picante, bucătărie asiatică și toate tipurile de deserturi.