Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați ardeii grași cu creveți și orez cu nucă de cocos. Această rețetă servește 4. O porție conține 418 calorii, 29G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $3.98 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper, coajă de tei, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma laptele ușor de cocos, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți cu lapte de cocos cu lămâie (cu gem de chia de mure) ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Gemelli Cu Creveți, Ardei Grași Roșii Și Mazăre, Creveți Asiatici Cu Păstăi De Mazăre Și Ardei Grași, și Ardei grași umpluți cu Linguican și orez.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 350. Într-o tigaie medie la foc mediu, încălziți uleiul. Gatiti ghimbirul si usturoiul, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ghimbir
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Adăugați orez și gătiți, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
3
Adăugați lapte, 1 1/4 căni de apă, coajă, zahăr, sare și piper negru și aduceți la fierbere scăzută; se amestecă și se acoperă. Reduceți căldura la foc mic, 10 minute. Se amestecă creveții; acoperiți și gătiți până când creveții sunt opaci, 5 minute. Într-o oală mare, aduceți 8 centimetri de apă la fierbere scăzută.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Creveți
Zahăr
Apă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Tăiați treimea superioară a fiecărui ardei gras și rezervați; îndepărtați coastele și semințele. Fierbeți ardeii și blaturile până când sunt ușor moi, 5 minute; așezați cu susul în jos pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie. Se amestecă sucul, busuiocul și caju în amestecul de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Caju
Ardei
Busuioc
Suc
Semințe
Coaste
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
5
Așezați ardeii grași cu fața deschisă în sus într-un vas de copt cu blaturi alături; umpleți cu amestec de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
6
Se toarnă un centimetru de apă în fundul vasului. Acoperiți cu folie șicoaceți până se încălzește, 15 minute.