Ardei gras cu creveți și orez de cocos

Ardei gras cu creveți și orez de cocos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați ardeii grași cu creveți și orez cu nucă de cocos. Această rețetă servește 4. O porție conține 418 calorii, 29G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $3.98 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper, coajă de tei, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma laptele ușor de cocos, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți cu lapte de cocos cu lămâie (cu gem de chia de mure) ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Gemelli Cu Creveți, Ardei Grași Roșii Și Mazăre, Creveți Asiatici Cu Păstăi De Mazăre Și Ardei Grași, și Ardei grași umpluți cu Linguican și orez.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350. Într-o tigaie medie la foc mediu, încălziți uleiul. Gatiti ghimbirul si usturoiul, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Adăugați orez și gătiți, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
3
Adăugați lapte, 1 1/4 căni de apă, coajă, zahăr, sare și piper negru și aduceți la fierbere scăzută; se amestecă și se acoperă. Reduceți căldura la foc mic, 10 minute. Se amestecă creveții; acoperiți și gătiți până când creveții sunt opaci, 5 minute. Într-o oală mare, aduceți 8 centimetri de apă la fierbere scăzută.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CrevețiCreveți
ZahărZahăr
ApăApă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Tăiați treimea superioară a fiecărui ardei gras și rezervați; îndepărtați coastele și semințele. Fierbeți ardeii și blaturile până când sunt ușor moi, 5 minute; așezați cu susul în jos pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie. Se amestecă sucul, busuiocul și caju în amestecul de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
CajuCaju
ArdeiArdei
BusuiocBusuioc
SucSuc
SemințeSemințe
CoasteCoaste
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
5
Așezați ardeii grași cu fața deschisă în sus într-un vas de copt cu blaturi alături; umpleți cu amestec de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Se toarnă un centimetru de apă în fundul vasului. Acoperiți cu folie șicoaceți până se încălzește, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Auto
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate60
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista