Ardei galbeni umpluți cu smog elvețian picant și Pilaf de Scallion

Ardei galbeni umpluți cu smog elvețian picant și Pilaf de Scallion
Ardeii galbeni umpluți cu smog elvețian picant și Pilaf de Scallion este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 507 calorii. Pentru $2.41 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ardei gras, scallions, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca o garnitură accesibilă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este remarcabil. Încercați Ardei galbeni umpluți cu smog elvețian picant și Pilaf de Scallion, Ardei umpluți cu brânză elvețiană cremă picantă, și Ardei prăjiți umpluți cu brânză elvețiană și Ricotta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Într-o cratiță medie, acoperiți orezul cu apă și aduceți la fierbere. Acoperiți cratița și gătiți orezul la foc mic până când apa este absorbită, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Se ia de pe foc și se lasă orezul să stea 5 minute. Puf de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
4
Între timp, într-o tigaie mare, aduceți 1/2 inch de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
5
Adăugați ciorba elvețiană și gătiți la foc mare până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
6
Se scurge bietul și se lasă să se răcească, apoi se strecoară uscat și se toacă grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
7
În tigaie, încălziți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
8
Adăugați scallions și usturoi și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
9
Adăugați turmericul, chimenul, ghimbirul, scorțișoara și cayenne și gătiți, amestecând, timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
TurmericTurmeric
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
10
Adăugați roșia și gătiți, amestecând, până când lichidul se evaporă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
11
Adăugați coacăzele și mătgul elvețian tocat, acoperiți și gătiți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
CoacăzeCoacăze
12
Adăugați sucul de lămâie și orezul. Se condimentează cu sare și piper și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
13
Tăiați blaturile de pe ardei și rezervați. Scoateți semințele și coastele. Puneți umplutura de orez în ardei și înlocuiți blaturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
14
Se toarnă bulionul într-un vas de copt puțin adânc, care va ține ardeii strâns. Stați ardeii umpluți în bulion. Acoperiți bine cu folie și coaceți timp de aproximativ 1 oră și 10 minute, sau până când ardeii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
15
Serviți ardeii umpluți calzi sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista