Ardei, coriandru și somon cu crustă de semințe de susan

Ardei, coriandru și somon cu crustă de semințe de susan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați piper, coriandru și somon cu crustă de semințe de susan. O porție conține 299 calorii, 35g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.25 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți nectar de caise, boabe de piper, ardei gras și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este uimitor. Încercați Somon Crustat cu semințe de susan pe tăiței Soba, Burger De Somon Cu Crustă De Semințe De Susan Cu Sos De Iaurt, și Negru și portocaliu: semințe de susan negru și somon cu crustă de sare de mare cu sos wasabi-Lime pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 4 ingrediente într-o pungă de plastic cu fermoar. Sigiliu; zdrobiți semințele cu un ciocan de carne sau un sucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
2
Așezați amestecul de semințe într-un vas mare de mică adâncime. Înveliți 1 parte a fiecărui file cu amestec de semințe.
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Adăugați fileuri, părțile semințelor în jos; saut 4 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
5
Scoateți peștele din tigaie; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Adăugați nectarul de caise și ingredientele rămase în tigaie și aduceți la fierbere, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Gatiti 1 minut. Reduceți căldura; întoarceți peștele în tigaie. Ungeți cu amestec de nectar. Acoperiți și fierbeți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nectar De CaiseNectar De Caise
NectarNectar
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista