Arancini

Arancini
Arancini ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 157 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 16. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de brânză fontina, pesmet, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Foodnetwork are 18 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Arancini, Arancini di Riso, și Etichetă: Saffron Arancini pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți bulionul și 1/4 linguriță de sare la fiert într-o cratiță medie la foc mediu-mare. Se amestecă orezul, se reduce focul la minim și se fierbe până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Întindeți pe o foaie de copt căptușită cu pergament și lăsați să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Combinați nucile de pin, mozzarella, fontina și pătrunjelul într-un bol; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
16 Felii De Brânză Fontina16 Felii De Brânză Fontina
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Bateți ouăle într-un castron mare, apoi amestecați orezul răcit, parmezanul și 2/3 cană de pesmet. Formați amestecul în șaisprezece bile de 1 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Puneți pesmetul rămas într-un castron puțin adânc. Apăsați degetul în centrul fiecărei bile de orez, introduceți 2 lingurițe de amestec de mozzarella, apoi prindeți orezul în jurul umpluturii pentru a închide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Rotiți bilele în pesmet și așezați-le pe o foaie de copt căptușită cu pergament. Acoperiți ușor și refrigerați, cel puțin 1 oră sau peste noapte. (Dacă refrigerați peste noapte, rulați mai multe pesmet înainte de prăjire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
7
Încălziți uleiul vegetal de 1/2 inch într-o cratiță mare la foc mediu până când un termometru prăjit înregistrează 350 de grade F. lucrând în loturi, prăjiți bilele de orez, întorcându-se, până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
8
Scoateți cu o lingură pliată și scurgeți pe prosoape de hârtie; condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
9
Fotografie de Anna Williams
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții16
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista