Arancini ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 157 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 16. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de brânză fontina, pesmet, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Foodnetwork are 18 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Arancini, Arancini di Riso, și Etichetă: Saffron Arancini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți bulionul și 1/4 linguriță de sare la fiert într-o cratiță medie la foc mediu-mare. Se amestecă orezul, se reduce focul la minim și se fierbe până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Întindeți pe o foaie de copt căptușită cu pergament și lăsați să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Combinați nucile de pin, mozzarella, fontina și pătrunjelul într-un bol; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Brânză Fontina
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Bateți ouăle într-un castron mare, apoi amestecați orezul răcit, parmezanul și 2/3 cană de pesmet. Formați amestecul în șaisprezece bile de 1 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Puneți pesmetul rămas într-un castron puțin adânc. Apăsați degetul în centrul fiecărei bile de orez, introduceți 2 lingurițe de amestec de mozzarella, apoi prindeți orezul în jurul umpluturii pentru a închide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Rotiți bilele în pesmet și așezați-le pe o foaie de copt căptușită cu pergament. Acoperiți ușor și refrigerați, cel puțin 1 oră sau peste noapte. (Dacă refrigerați peste noapte, rulați mai multe pesmet înainte de prăjire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
7
Încălziți uleiul vegetal de 1/2 inch într-o cratiță mare la foc mediu până când un termometru prăjit înregistrează 350 de grade F. lucrând în loturi, prăjiți bilele de orez, întorcându-se, până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Scoateți cu o lingură pliată și scurgeți pe prosoape de hârtie; condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă