Arancini
Arancini ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 157 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 16. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de brânză fontina, pesmet, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Foodnetwork are 18 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Arancini, Arancini di Riso, și Etichetă: Saffron Arancini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți bulionul și 1/4 linguriță de sare la fiert într-o cratiță medie la foc mediu-mare. Se amestecă orezul, se reduce focul la minim și se fierbe până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Întindeți pe o foaie de copt căptușită cu pergament și lăsați să se răcească complet.
Combinați nucile de pin, mozzarella, fontina și pătrunjelul într-un bol; pus deoparte.
Bateți ouăle într-un castron mare, apoi amestecați orezul răcit, parmezanul și 2/3 cană de pesmet. Formați amestecul în șaisprezece bile de 1 1/2 inch.
Puneți pesmetul rămas într-un castron puțin adânc. Apăsați degetul în centrul fiecărei bile de orez, introduceți 2 lingurițe de amestec de mozzarella, apoi prindeți orezul în jurul umpluturii pentru a închide.
Rotiți bilele în pesmet și așezați-le pe o foaie de copt căptușită cu pergament. Acoperiți ușor și refrigerați, cel puțin 1 oră sau peste noapte. (Dacă refrigerați peste noapte, rulați mai multe pesmet înainte de prăjire.)
Încălziți uleiul vegetal de 1/2 inch într-o cratiță mare la foc mediu până când un termometru prăjit înregistrează 350 de grade F. lucrând în loturi, prăjiți bilele de orez, întorcându-se, până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 4 minute.
Scoateți cu o lingură pliată și scurgeți pe prosoape de hârtie; condimentează cu sare.
Fotografie de Anna Williams