Arahide Crumble Baruri

Arahide Crumble Baruri
Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 147 calorii. Această rețetă servește 48. 139 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână făină de aur, ouă, ovăz cu gătit rapid și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Batoane Cu Unt De Arahide Și Ciocolată, Ciocolată Unt De Arahide Fulgi De Ovăz Crumble Baruri, și Unt De Arahide Cupa Cookie Aluat Crumble Baruri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177° (dacă utilizați tigaie întunecată sau antiaderentă, încălziți cuptorul la325). Ungeți fundul și părțile laterale ale tigaiei de 15x10x1 inci cu scurtare sau pulverizați cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
ScurtareaScurtarea
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Într-un castron mare, bateți zahărul, untul, 2 ouă, 1 linguriță de vanilie, făina, cacao, ovăzul și praful de copt cu mixerul electric la viteză medie până se amestecă bine. Se amestecă arahide. În castron mic, rezervați 1 1/2 cană amestec de ovăz pentru topping. Apăsați amestecul de ovăz rămas pe fundul tigaiei pentru a forma crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
ArahideArahide
VanilieVanilie
UntUnt
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
OvăzOvăz
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
TigaieTigaie
3
Într-un castron mediu, bateți crema de brânză la viteză medie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați 3 ouă, laptele, untul de arahide și 1 linguriță de vanilie. Bateți la viteză medie, răzuind bolul ocazional, până se amestecă bine. Lingură amestec de unt de arahide peste amestecul de ovăz în tigaie; se întinde uniform pe marginile tigaiei. Se sfărâmă cu grijă amestecul de ovăz rezervat uniform peste stratul de unt de arahide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArahideUnt De Arahide
VanilieVanilie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
5
Coaceți 35 până la 45 de minute sau până când scobitoarea iese curată. Se răcește complet în tigaie pe grătar, aproximativ 30 de minute. Pentru bare, tăiați în 8 rânduri cu 6 rânduri. A se păstra acoperit la frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții48
Scor De Sănătate1
Revista