Arahide Crumble Baruri
Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 147 calorii. Această rețetă servește 48. 139 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână făină de aur, ouă, ovăz cu gătit rapid și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Batoane Cu Unt De Arahide Și Ciocolată, Ciocolată Unt De Arahide Fulgi De Ovăz Crumble Baruri, și Unt De Arahide Cupa Cookie Aluat Crumble Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (dacă utilizați tigaie întunecată sau antiaderentă, încălziți cuptorul la325). Ungeți fundul și părțile laterale ale tigaiei de 15x10x1 inci cu scurtare sau pulverizați cu spray de gătit.
Într-un castron mare, bateți zahărul, untul, 2 ouă, 1 linguriță de vanilie, făina, cacao, ovăzul și praful de copt cu mixerul electric la viteză medie până se amestecă bine. Se amestecă arahide. În castron mic, rezervați 1 1/2 cană amestec de ovăz pentru topping. Apăsați amestecul de ovăz rămas pe fundul tigaiei pentru a forma crustă.
Într-un castron mediu, bateți crema de brânză la viteză medie până se omogenizează.
Adăugați 3 ouă, laptele, untul de arahide și 1 linguriță de vanilie. Bateți la viteză medie, răzuind bolul ocazional, până se amestecă bine. Lingură amestec de unt de arahide peste amestecul de ovăz în tigaie; se întinde uniform pe marginile tigaiei. Se sfărâmă cu grijă amestecul de ovăz rezervat uniform peste stratul de unt de arahide.
Coaceți 35 până la 45 de minute sau până când scobitoarea iese curată. Se răcește complet în tigaie pe grătar, aproximativ 30 de minute. Pentru bare, tăiați în 8 rânduri cu 6 rânduri. A se păstra acoperit la frigider.