Aragaz Lent Ușor Enchiladas

Aragaz Lent Ușor Enchiladas
Easy Slow Cooker Enchiladas este un fără gluten rețetă cu 6 porții. Acest curs principal are 593 calorii, 48G de proteine, și 27G de grăsime per portie. Pentru $2.7 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 17 fani. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 30 de minute. Dacă aveți chimen măcinat, fasole, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Aragaz Lent Enchiladas, Aragaz Lent Enchiladas, și Aragaz Lent Enchiladas.

Instrucțiuni

1
Zdrobiți curcanul într-o tigaie mare la foc mediu. Se amestecă ceapa, ardeiul gras și usturoiul în Curcan. Gatiti si amestecati pana cand curcanul este complet rumenit, 5-7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați boabele de rinichi, fasolea neagră, roșiile tăiate cubulețe, apa, pudra de chili, chimenul, sarea și piperul; aduceți la fierbere, reduceți focul la mediu-mic, puneți un capac pe tigaie și fierbeți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Ulei De Măsline Extra Virgin GoyaUlei De Măsline Extra Virgin Goya
4 Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Felii Subțiri (aproximativ 1-1/4 Lbs.)4 Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Felii Subțiri (aproximativ 1-1/4 Lbs.)
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Se amestecă brânza Cheddar și brânza Monterey jack împreună într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack CheeseMonterey Jack Cheese
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, OpționalCrenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Strat aproximativ 3/4 cană din amestecul de curcan, 1 tortilla și 1/2 cană amestecul de brânză în fundul unui aragaz lent de 5 litri; repetați straturile până când ingredientele sunt complet utilizate, terminând cu un strat de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
5
Gatiti la foc mic pana se incalzeste, 5 pana la 7 ore.
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate26
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista