Aragaz Lent Tras Sandwich-Uri De Curcan

Aragaz lent tras sandwich-uri de curcan este un lactate gratuit felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 58G de proteine, 26g de grăsime, și un total de 549 calorii. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de oțet de cidru de mere, sare și piper kosher, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până oțet de mere ai putea urma acest curs principal cu tort de prune fără ouă , cum se face tortul de prune ca desert. 23 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 6 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este excelent. Încercați Aragaz Lent Tras Sandwich-Uri De Porc, Slow-Aragaz Tras Sandwich-Uri De Porc, și Aragaz Lent Tras Sandwich-Uri De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Întindeți ceapa în fundul unui aragaz lent de 6 până la 8 litri. Frecați coapsele de curcan cu pudra de chili, chimen, 1 linguriță sare și 1/2 linguriță piper și așezați peste ceapă. Se amestecă împreună ketchup-ul, zahărul și muștarul și se toarnă peste curcan. Acoperiți și gătiți la scăzut timp de 5 până la 6 ore sau la mare timp de 3 până la 4 ore. Curcanul ar trebui să fie foarte fraged, cu carnea care cade de pe oase.
Descoperă și se amestecă.
Se lasă să se răcească 10 minute. Folosind două furci, tăiați carnea de curcan, aruncând oasele. Se amestecă oțetul și se condimentează după gust cu sare și piper.
Serviți pe chifle de hamburger cu murături și / sau salată de varză, dacă doriți.