Swiss Steak Slow Cooker este un fel principal care servește 6. O porție conține 307 calorii, 39G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, unt, țelină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Friptură Elvețiană Cu Aragaz Lent, Friptură Elvețiană Cu Aragaz Lent, și Friptură Elvețiană Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
1
Într-un castron puțin adânc, combinați făina, piperul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Bomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Tăiați friptura în șase bucăți de servire; dragă în amestec de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Salvatoare
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
3
Într-o tigaie mare, friptură maro în unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Transfer la un 3-qt. aragaz lent.
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
5
Combinați ingredientele rămase; se toarnă peste friptură. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8-9 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Sur De los Andes Pinot Noir Reserva cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.