Apricot G8teau Pithiviers
Apricot G bucructeau Pithiviers necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Această garnitură are 500 de calorii, 7g de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 10 și costă $1.12 pe portie. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 20 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de migdale măcinate, caise, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pithiviers, Frangipane - Phyllo Pithiviers, și Fistic și zmeură pithiviers.
Instrucțiuni
Bateți untul și zahărul într-un castron mare, apoi bateți oul și gălbenușul de ou. Se amestecă migdalele, făina și lichiorul și se amestecă bine cu o pastă tartinabilă.
Întindeți jumătate din patiserie și, folosind un cuțit ascuțit, tăiați un cerc cu diametrul de aproximativ 25 cm (folosiți o farfurie ca ghid). Ar trebui să fie aproximativ grosimea de 2 x 1 monede.
Trageți restul de patiserie și tăiați un alt cerc, puțin mai mare decât primul. Dacă utilizați produse de patiserie gata laminate, tăiați un cerc din fiecare foaie și înghețați ce a mai rămas.
Așezați cercul mai mic pe o tavă de copt și acoperiți cu jumătate din umplutura de migdale, lăsând o margine de 2,5 cm în jurul marginii.
Întindeți caisele, apoi puneți restul umpluturii deasupra.
Ungeți marginea cu ou bătut și așezați cercul de patiserie rămas deasupra, apăsând ferm marginile împreună.
Cu spatele unui cuțit, linii de scor în jurul marginii exterioare a patiseriei. Acum apăsați partea din spate a cuțitului 1cm în marginea de patiserie la intervale regulate pentru a da un aspect festonat.
Periați partea superioară cu mai multe ouă bătute și marcați linii curbe care radiază din centrul cercului. Aveți grijă să nu tăiați patiseria. Se răcește timp de 20 de minute. Tarta poate fi făcută înainte și congelată în acest moment sau păstrată la frigider timp de 2 zile.
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Coaceți timp de 30-35 de minute până când sunt umflate și aurii. Se lasă să se răcească pe o tavă de copt. Pentru a glazura, topiți gemul într-o tigaie mică și treceți printr-o sită. Apoi periați peste patiserie.