Apple Jumătate De Lună
Apple a jumătate de lună ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 48 de porții cu 32 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți gălbenuș de ou, smântână, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Dulce De Leche jumătate de lună, Polenta jumătate de lună cu brânză de capră bătută, și Gatiti cartea: Squash jumătate de lună cu unt, susan și sare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună pentru a amesteca, smântână, gălbenuș de ou și extract de vanilie. Într-un castron mare amestecați făina și zahărul.
Tăiați în 3/4 cană unt sau margarină până la firimituri grosiere.
Se amestecă în amestecul de smântână până se amestecă bine.
Împărțiți aluatul în jumătate și răciți până când este ușor de manevrat (aproximativ 3 ore).
Pentru a face umplere: în cratiță mică, se topesc 1 lingura margarina.
Adăugați mere, stafide, zahăr brun și condimente și gătiți, amestecând ocazional, până când merele sunt fragede.
Îndepărtați excesul de lichid și răciți.
Rotiți fiecare bucată de aluat la o grosime de aproximativ 1/8 inch și tăiați cu tăietor rotund de prăjituri de 2-1/2 inch.
Locul runde 1/2 inch în afară pe foaie cookie unsreased.
Așezați (zgârcit) linguriță de umplutură pe fiecare rundă și pliați în jumătate. Sigilați marginile cu furculiță.
Coaceți la 350 de grade F (175 grade C) timp de 10-12 minute sau până se rumenesc.
Stropiți cu glazură de zahăr cu lămâie făcută cu 1/2 cană zahăr pudră, 1 linguriță suc de lămâie (proaspăt), 1 lingură apă.
Se amestecă până la consistența de ploaie. Dacă este prea gros, adăugați puțină apă, dacă este prea subțire, puțin mai mult zahăr pentru cofetari.