Aperitive Cheesecake cu ciuperci

Aperitive Cheesecake cu ciuperci
Aperitive de prăjitură cu ciuperci necesită aproximativ 40 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 78 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Vă uitați la silueta? Această rețetă lacto ovo vegetariană are 171 de calorii , 5 g de proteine și 13 g de grăsime per porție. Mergeți la magazin și luați cutie de brânză frișcă, brânză fontina, unt și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 27% . Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt Aperitive cu avocado și languste , Aperitive cu pui de bivoliță fără os și Aperitive cu vinete Caprese .

Instrucțiuni

1
Ungeți fundul și jumătatea părților laterale ale paharelor de brioșe cu unt. Apăsați pesmetul de pâine pe fundul și la jumătatea părților laterale ale ceștilor pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
2
Intr-un castron mic, bate crema de branza pana se omogenizeaza. Bateți ouăle, smântâna, 1 lingură de cimbru, sare și piper. Împărțiți între cupe de brioșe pregătite; se presară cu brânză fontina și cimbru rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Brânză FontinaBrânză Fontina
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Coaceți la 350° timp de 12-15 minute sau până când se fixează.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Între timp, într-o tigaie mare, căliți ciupercile în unt până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați usturoiul; mai soti cu 1 minut. Top cheesecakes cu amestec de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
6
Serviți cu felii de baghetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Revista