Aperitiv Cu Cheesecake Cu Cârnați
O porție conține 277 calorii, 9g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 24. Pentru 97 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, pesmet condimentat, busuioc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Aperitiv Cheesecake, Aperitiv Pentru Cârnați, și Kalamata Cheesecake Aperitiv pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați pesmetul, brânza și untul. Apăsați pe fundul unui 9-in uns. tigaie cu formă de primăvară.
Așezați tigaia pe o foaie de copt.
Coaceți la 350 de minute timp de 10 minute. Se răcește pe un suport de sârmă.
Între timp, scurgeți roșiile uscate la soare, rezervând 1 lingură de ulei. Se toacă suficiente roșii uscate la soare pentru a măsura 1/2 cană și se lasă deoparte. (Salvați roșiile rămase pentru o altă utilizare.) Într-o tigaie mare, gătiți cârnații la foc mediu până nu mai sunt roz; scurgeți.
Adăugați usturoiul, gătiți cu 1 minut mai mult.
Într-un castron mare, bateți crema de brânză, smântâna și uleiul de roșii uscat la soare rezervat până se omogenizează.
Adăugați ouă; bateți la viteză mică doar până când sunt combinate. Se amestecă brânza mozzarella, ceapa, busuiocul, amestecul de cârnați și roșiile uscate la soare.
Se toarnă peste crustă. Reveniți la foaia de copt.
Coaceți timp de 35-40 de minute sau până când centrul este aproape setat.
Se răcește pe un suport de sârmă timp de 10 minute. Rulați cu grijă un cuțit în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi; se răcește cu 1 oră mai mult. La frigider peste noapte.
Scoateți părțile laterale ale tăvii.
Serviți la temperatura camerei cu biscuiți.