O porție conține 277 calorii, 9g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 24. Pentru 97 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, pesmet condimentat, busuioc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Aperitiv Cheesecake, Aperitiv Pentru Cârnați, și Kalamata Cheesecake Aperitiv pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați pesmetul, brânza și untul. Apăsați pe fundul unui 9-in uns. tigaie cu formă de primăvară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați tigaia pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
3
Coaceți la 350 de minute timp de 10 minute. Se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
4
Între timp, scurgeți roșiile uscate la soare, rezervând 1 lingură de ulei. Se toacă suficiente roșii uscate la soare pentru a măsura 1/2 cană și se lasă deoparte. (Salvați roșiile rămase pentru o altă utilizare.) Într-o tigaie mare, gătiți cârnații la foc mediu până nu mai sunt roz; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați usturoiul, gătiți cu 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
6
Într-un castron mare, bateți crema de brânză, smântâna și uleiul de roșii uscat la soare rezervat până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați ouă; bateți la viteză mică doar până când sunt combinate. Se amestecă brânza mozzarella, ceapa, busuiocul, amestecul de cârnați și roșiile uscate la soare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
8
Se toarnă peste crustă. Reveniți la foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
9
Coaceți timp de 35-40 de minute sau până când centrul este aproape setat.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
10
Se răcește pe un suport de sârmă timp de 10 minute. Rulați cu grijă un cuțit în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi; se răcește cu 1 oră mai mult. La frigider peste noapte.