Nevoie de o hor d ' oeuvre vegetarian? Antipasto marinat cu lămâie-vinaigretă ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 25 și costă 1,28 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 115 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați măsline, pâine, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Antipasto Marinat Cu Lămâie, Salată antipasto de cuscus cu vinaigretă de roșii PLUS frigarui Antipasto, și Marinat Antipasto Medley pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti fasolea verde in apa clocotita cu sare pentru a acoperi 5 minute sau pana cand este crocanta; scurgere. Plonjați în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde
Apă
2
Aranjați fasolea verde, brânza feta și următoarele 5 ingrediente într - un vas de copt de 13 x 9 inci, păstrând fiecare ingredient separat de altele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Feta
Fasole Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Amestecati împreună pansament și următoarele 3 ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Stropiți uniform peste ingrediente. Acoperiți și răciți 2 ore.
5
Transferați ingredientele marinate într-un platou mare de servire.
6
Adăugați Salam, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salam
7
Se servește cu felii de pâine franceză prăjită sau biscuiți mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Franceză
Pentru Legare
8
Garnisiți, dacă doriți.
9
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit pansamentul Newman ' s own Olive Oil & otet.