Antipasto Marinat Cu Lămâie-Vinaigretă
Nevoie de o hor d ' oeuvre vegetarian? Antipasto marinat cu lămâie-vinaigretă ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 25 și costă 1,28 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 115 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați măsline, pâine, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Antipasto Marinat Cu Lămâie, Salată antipasto de cuscus cu vinaigretă de roșii PLUS frigarui Antipasto, și Marinat Antipasto Medley pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti fasolea verde in apa clocotita cu sare pentru a acoperi 5 minute sau pana cand este crocanta; scurgere. Plonjați în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit; scurgere.
Aranjați fasolea verde, brânza feta și următoarele 5 ingrediente într - un vas de copt de 13 x 9 inci, păstrând fiecare ingredient separat de altele.
Amestecati împreună pansament și următoarele 3 ingrediente.
Stropiți uniform peste ingrediente. Acoperiți și răciți 2 ore.
Transferați ingredientele marinate într-un platou mare de servire.
Adăugați Salam, dacă doriți.
Se servește cu felii de pâine franceză prăjită sau biscuiți mari.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit pansamentul Newman ' s own Olive Oil & otet.