Antipasto De Anghinare Pentru Copii

Antipasto De Anghinare Pentru Copii
Antipasto de anghinare pentru copii este un fără gluten, primar și vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă face 8 porții cu 305 calorii, 17g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.41 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, frunze de dafin, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Antipasto De Legume Pentru Copii, Anghinare Antipasto: Carciofata, și Antipasto de anghinare, măsline și piper prăjit.

Instrucțiuni

1
Puneți bulion, 2 căni de apă, 2 lingurițe. sare, frunze de dafin, jumătate din crenguțele de cimbru, usturoiul și boabele de piper într-o oală mare. Înjumătățiți 1 din lămâi, stoarceți sucul din ambele jumătăți în oală și aruncați coaja cu suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
Boabe De PiperBoabe De Piper
Frunze De DafinFrunze De Dafin
UsturoiUsturoi
LămâieLămâie
BulionBulion
SucSuc
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Lucrând cu 1 anghinare la un moment dat, rupeți frunzele exterioare (aproximativ jumătate din ea; fii nemilos) până la miezul gălbui. Tăiați 1/2 in. de la punctele frunzelor și tulpina tăiată la aproximativ 1/2 in. Puneți în amestec de bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
BulionBulion
3
Aduceți anghinare în amestecul de bulion aproape la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, acoperite, până când frunzele sunt fragede când sunt străpunse cu un cuțit ascuțit, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
4
Se lasă să se răcească la temperatura camerei, acoperit; apoi se răcește peste noapte și până la 3 zile.
5
Lăsați anghinarea să ajungă la temperatura camerei (aproximativ 1 oră).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
6
Scurgeți anghinarea, tăiați-le pe jumătate pe lungime și îndepărtați crenguțele de cimbru fierte. Împărțiți anghinare și bile de mozzarella printre farfuriile de servire, stropiți cu ulei de măsline și presărați sare și piper. Cu un zester sau un microplan, tăiați aproximativ 1 linguriță. zest din lămâia rămasă și împrăștiați peste farfurii împreună cu crenguțele de cimbru rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Diametru) Bile De Brânză Mozzarella Bocconcini16 Diametru) Bile De Brânză Mozzarella Bocconcini
Sare și PiperSare și Piper
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
AnghinareAnghinare
Ulei De MăslineUlei De Măsline
LămâieLămâie
Echipamente pe care le vei folosi
MicroplanMicroplan
ZesterZester
7
Se servește cu aioli de nuci de pin cu ardei roșu și pâine crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine CrustăPâine Crustă
Nuci De PinNuci De Pin
PiperPiper
AioliAioli
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate42
Revista