Anghinare și pui de roșii
Anghinarea și puiul de roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 420 calorii, 35g de proteine, și 25g de grăsime per portie. Pentru $2.9 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați brânză mozzarella, jumătăți de piept de pui - pounded la 1/Ness, busuioc și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 472 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular spectaculos de 94%. Încercați Pui De Anghinare Cu Roșii, Pui în sos de anghinare de roșii, și Anghinare, roșii Cherry și salată de feta cu anghinare-Pesto Crostini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu.
Adăugați roșii, busuioc, oregano, inimi de anghinare și ardei roșii. Gatiti pana se incalzeste, apoi scoateti-l de pe foc. transferați într-un castron mare și aruncați împreună cu cuburi de mozzarella.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Așezați sânii zdrobiți și umplerea lingurii pe centru, lăsând un centimetru pe fiecare parte. Reglați umplerea în timp ce vă rostogoliți pentru a nu depăși lucrurile.
Așezați-le cu cusătura în jos într-un vas de copt de 2 litri. se acoperă cu sos marinara.
Așezați capacul pe vas sau acoperiți cu folie de aluminiu.
Coaceți timp de 35 până la 45 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când puiul este gătit. O să-ți placă!