Anghinare umplute cu Pancetta și pătrunjel
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură primară? Anghinarea umplută cu Pancettan și pătrunjel ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 2,52 USD pe porție. O porție conține 260 calorii, 8g de proteine, și 19g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați anghinare, lămâi, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Penne cu anghinare, Pancetta și cimbru, Ziti la cuptor cu dovlecei, anghinare și Pancetta, și Varză de Bruxelles cu Castane, Pancettan și pătrunjel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Strângeți sucul din 1 lămâie într-un castron mare cu apă rece; adăugați 2 jumătăți de lămâie.
Tăiați tulpina 1 anghinare; tăiați tulpina în runde groase de 1/4 inch.
Puneți rundele în apă cu lămâie. Începând de la baza anghinarei, îndoiți frunzele exterioare înapoi; rupeți acolo unde frunzele se rup în mod natural, lăsând atașate frunzele fragede galben-verzui. Folosind curățător de legume, tăiați în afara bazei până când nu rămân zone verde închis. Frecați suprafețele tăiate cu jumătățile de lămâie rămase.
Tăiați jumătatea superioară a anghinarei. Scoateți frunzele cu vârf violet din centru. Folosind lingura, scoateți sufocarea fibroasă.
Puneți anghinarea în apă cu lămâie. Repetați cu anghinarea rămasă.
Scurgeți anghinare și tulpini.
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu.
Adăugați anghinare și runde de tulpină. Gatiti pana cand anghinarea este aurie, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Transferați rundele tulpinii într-un castron mic.
Se amestecă pancetta și pătrunjelul în castron; lingură în anghinare.
Stropiți 1 lingură de ulei peste anghinare în tigaie.
Adăugați 2/3 cană de apă; aduceți la fierbere. Acoperiți; gătiți anghinare la foc mediu-mic până când lichidul de gătit este redus cu aproximativ jumătate, aproximativ 25 de minute.
Adăugați runde de tulpină; gatiti aproximativ 2 minute.
Serviți anghinare înconjurate de runde de tulpină și lichid de gătit.
* Pancetta, slănină italiană vindecată în sare, este disponibilă la piețele italiene și la unele magazine de alimente de specialitate.