Anghinare umplute cu Pancetta și pătrunjel

Anghinare umplute cu Pancetta și pătrunjel
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură primară? Anghinarea umplută cu Pancettan și pătrunjel ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 2,52 USD pe porție. O porție conține 260 calorii, 8g de proteine, și 19g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați anghinare, lămâi, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Penne cu anghinare, Pancetta și cimbru, Ziti la cuptor cu dovlecei, anghinare și Pancetta, și Varză de Bruxelles cu Castane, Pancettan și pătrunjel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Strângeți sucul din 1 lămâie într-un castron mare cu apă rece; adăugați 2 jumătăți de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SucSuc
LămâieLămâie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Tăiați tulpina 1 anghinare; tăiați tulpina în runde groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
3
Puneți rundele în apă cu lămâie. Începând de la baza anghinarei, îndoiți frunzele exterioare înapoi; rupeți acolo unde frunzele se rup în mod natural, lăsând atașate frunzele fragede galben-verzui. Folosind curățător de legume, tăiați în afara bazei până când nu rămân zone verde închis. Frecați suprafețele tăiate cu jumătățile de lămâie rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
LegumeLegume
LămâieLămâie
ApăApă
BazaBaza
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
4
Tăiați jumătatea superioară a anghinarei. Scoateți frunzele cu vârf violet din centru. Folosind lingura, scoateți sufocarea fibroasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
5
Puneți anghinarea în apă cu lămâie. Repetați cu anghinarea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
LămâieLămâie
ApăApă
6
Scurgeți anghinare și tulpini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
7
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați anghinare și runde de tulpină. Gatiti pana cand anghinarea este aurie, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
9
Se ia de pe foc.
10
Transferați rundele tulpinii într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Se amestecă pancetta și pătrunjelul în castron; lingură în anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
PătrunjelPătrunjel
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Stropiți 1 lingură de ulei peste anghinare în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Adăugați 2/3 cană de apă; aduceți la fierbere. Acoperiți; gătiți anghinare la foc mediu-mic până când lichidul de gătit este redus cu aproximativ jumătate, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
ApăApă
14
Adăugați runde de tulpină; gatiti aproximativ 2 minute.
15
Serviți anghinare înconjurate de runde de tulpină și lichid de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
16
* Pancetta, slănină italiană vindecată în sare, este disponibilă la piețele italiene și la unele magazine de alimente de specialitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
SareSare

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista