Anghinare Sotate Cu Usturoi
Anghinarea Sotată cu usturoi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 4 și costă $1.88 pe portie. O porție conține 160 calorii, 8g de proteine, și 6g de grăsime. 41 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți anghinare, unt, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Anghinare Sotate Cu Usturoi, Saut anghinare pentru bebeluși cu usturoi și lămâie, și Pur Și Simplu Sotate Anghinare Pentru Copii Cu Lămâie Și Usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți anghinarea sub apă rece și folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia partea superioară de 1/3 din fiecare. Tăiați tulpinile la aproximativ 1 inch și îndepărtați frunzele mai mici din jurul bazei. Folosiți foarfece pentru a îndepărta vârfurile frunzelor rămase.
Tăiați fiecare anghinare în jumătate de jos în sus, apoi folosiți o lingură pentru a răzui sufocarea Păroasă. Clătiți din nou pentru a îndepărta firele de păr reziduale.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați usturoiul și sotati aproximativ 1 minut pentru a aroma untul. Aranjați jumătățile de anghinare tăiate cu fața în jos în tigaie.
Se sotează aproximativ 5 sau 10 minute sau până se rumenesc ușor. Reduceți căldura la minim și turnați aproximativ 1/4 cană de apă, acoperiți și lăsați aburul timp de 15 până la 20 de minute sau până când anghinarea este fragedă. O furculiță ar trebui să străpungă cu ușurință tulpina.