Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați anghinarea Provencale. O porție conține 692 calorii, 29G de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 6,24 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână vin, șalotă, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, care este solid. Încercați Ton Provencale, Lambcarre Provencale, și Vinete Proven pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Acoperiți fundul unei tigaie sotate cu 1/8 cană de ulei de măsline și încălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați usturoiul și șalotul în tigaie și sotati până la culoarea maro deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați scoicile de dafin și creveții de stâncă și sotati timp de 1 până la 2 minute. Nu gătiți prea mult scoici și creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
4
Scoateți din căldură.
5
Într-o altă tigaie, adăugați restul de 1/8 cană de ulei de măsline și încălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați roșii, ciuperci, suc de lămâie, suc de scoici, vin alb și capere. Se fierbe timp de 2 până la 3 minute. Reduceți lichidul cu 25%.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
Sani De Fazan Daca)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
7
Adăugați fructele de mare rezervate la amestecul de roșii și ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Dovlecel, Nedecojit și Tocat
8
Adăugați ceapa verde. Într-un castron mic, faceți o manie beurre combinând untul și făina și amestecând până se formează o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Adăugați Mania beurre în ametec și bateți pentru a încorpora. Aduceți la foc mic și gătiți timp de 1 până la 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
10
Așezați jumătățile de anghinare într-un bol de supă și amestecați oala peste anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Roșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul Păstrat
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat