Anghinare Proaspete La Grătar
Anghinarea proaspătă la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 82 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, ulei de măsline, lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Paste cu anghinare și Ricotta proaspătă, Paste macaroane cu roșii proaspete, dovlecei și anghinare, și Anghinare marinate pentru bebeluși cu mărar și ghimbir proaspăt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați lămâia, următoarele 3 ingrediente și 2 1/2 căni de apă în cuptorul olandez mare.
Așezați un coș cu aburi în cuptorul olandez. Spălați anghinarea plonjând în sus și în jos în apă rece.
Tăiați capetele tulpinii și tăiați la aproximativ 1 inch de partea superioară a fiecărei anghinare, folosind un cuțit zimțat.
Îndepărtați orice frunze de fund libere. Tăiați o pătrime deasupra fiecărei frunze exterioare, folosind foarfece de bucătărie. Aranjați anghinare în coș cu aburi. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 35 până la 40 de minute sau până când capătul tulpinii este ușor străpuns cu o culegere lungă de lemn.
Scoateți anghinarea din cuptorul olandez.
Lăsați să se răcească 15 minute. Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 (mediu-înalt). Tăiați cu grijă anghinarea pe jumătate pe lungime; îndepărtați și aruncați sufocarea. Perie din belșug părți tăiate de anghinare cu ulei de masline, si se presara cu cantitatea dorită de sare și piper. Anghinare la grătar, acoperite cu capac la grătar, peste 350 până la 400 (mediu-mare) încălziți 5 minute pe fiecare parte.
Se servește cu sosuri de scufundare cu unt sau maioneză