Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați anghinarea Nonna. Această rețetă face 6 porții cu 1027 calorii, 56G de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $12.69 pe portie, această rețetă acoperă 68% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. 57 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână piper, usturoi, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este super. Încercați Anghinare Nonna, Ragu toate Nonna, și Biscotti Nonna pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Ungeți un vas de copt din sticlă de 9 pe 13 inci. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
3
Aduceți un vas mare de apă sărată la fierbere la foc mare. Frecați părțile tăiate ale anghinarei cu jumătățile de lămâie. Strângeți sucul din jumătățile de lămâie în apă și adăugați cojile de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
Coji De Paste
Suc
Lămâie
Apă
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Adăugați jumătățile de anghinare, acoperiți și gătiți până se înmoaie, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
5
Scurgeți într-o strecurătoare, laturile tulpinii orientate în sus, pentru a permite scurgerea excesului de apă din frunze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
6
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați usturoiul și gătiți până se rumenesc, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
8
Scoateți usturoiul și aruncați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
9
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați uleiul să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Bateți pasta de hamsii până se omogenizează. Puneți tigaia la foc și așezați anghinarea, cu partea tăiată în jos, în tigaie. Gatiti timp de 6 minute. Întoarceți anghinarea și gătiți până se înmoaie, cu 6 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Hamsie
Anghinare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie
11
Scoateți anghinarea și rezervați sucurile de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
12
Preîncălziți un pui de carne. Aranjați anghinarea, tăiată în sus, în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Pui Broiler
13
Se presară cu sare, piper, măsline și capere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Capere
Măsline
Piper
Sare
14
Se amestecă brânza și pesmetul într-un castron mic și se presară deasupra. Puneți sucurile de tigaie rezervate peste pesmet. Se fierbe până se rumenesc, 2 până la 3 minute.