Anghinare Nonna

Anghinare Nonna
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați anghinarea Nonna. Această rețetă face 6 porții cu 1027 calorii, 56G de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $12.69 pe portie, această rețetă acoperă 68% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. 57 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână piper, usturoi, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este super. Încercați Anghinare Nonna, Ragu toate Nonna, și Biscotti Nonna pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Ungeți un vas de copt din sticlă de 9 pe 13 inci. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
3
Aduceți un vas mare de apă sărată la fierbere la foc mare. Frecați părțile tăiate ale anghinarei cu jumătățile de lămâie. Strângeți sucul din jumătățile de lămâie în apă și adăugați cojile de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Coji De PasteCoji De Paste
SucSuc
LămâieLămâie
ApăApă
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Adăugați jumătățile de anghinare, acoperiți și gătiți până se înmoaie, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
5
Scurgeți într-o strecurătoare, laturile tulpinii orientate în sus, pentru a permite scurgerea excesului de apă din frunze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
6
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați usturoiul și gătiți până se rumenesc, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
8
Scoateți usturoiul și aruncați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
9
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați uleiul să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Bateți pasta de hamsii până se omogenizează. Puneți tigaia la foc și așezați anghinarea, cu partea tăiată în jos, în tigaie. Gatiti timp de 6 minute. Întoarceți anghinarea și gătiți până se înmoaie, cu 6 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De HamsiePastă De Hamsie
AnghinareAnghinare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
11
Scoateți anghinarea și rezervați sucurile de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Preîncălziți un pui de carne. Aranjați anghinarea, tăiată în sus, în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Pui BroilerPui Broiler
13
Se presară cu sare, piper, măsline și capere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CapereCapere
MăslineMăsline
PiperPiper
SareSare
14
Se amestecă brânza și pesmetul într-un castron mic și se presară deasupra. Puneți sucurile de tigaie rezervate peste pesmet. Se fierbe până se rumenesc, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista