Anghinare 'n Bacon semilună pătrate ar putea fi doar hor d' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 59 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 32 și costă 29 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână sos de salată, cremă de brânză, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 3 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pătrate de semilună de anghinare și slănină, Pătrate Ușoare De Semilună De Anghinare, și Bacon și ouă semilună pătrate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 375 F. Desfaceți ambele cutii de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați într-o tigaie de 15x10x1 inci fără grăsime, laturile lungi suprapunându-se pentru a se potrivi cu tigaia. Apăsați în partea de jos și în sus a pan pentru a forma crusta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Coaceți 10 până la 15 minute sau până se rumenesc. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Într-un castron mic, bateți crema de brânză, parmezanul, pătrunjelul și maioneza cu mixerul electric la viteză medie până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Cremă De Brânză
Maioneză
Pătrunjel
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
5
Se întinde peste crusta răcită. Se acoperă cu ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
6
Serviți imediat sau acoperiți și refrigerați până la 2 ore.