Anghinare-Gratin De Cartofi

Anghinare-Gratin De Cartofi
Anghinare-Gratin de cartofi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 394 calorii, 15g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.85 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați brânză gruy otrivre, cartofi de copt, stoc de pui și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Anghinare Și Gratin De Cartofi, Anghinare și Gratin de cartofi dulci, și Gratin de cartofi violet și anghinare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Umpleți un castron mare cu apă și strângeți jumătățile de lămâie în el; adăugați lămâia în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Tăiați toate, cu excepția a 1 1/2 inci de tulpinile de anghinare. Lucrând cu 1 anghinare la un moment dat, scoateți toate frunzele exterioare verzi, lăsând un con de frunze galben pal. Cu un cuțit ascuțit, tăiați toate frunzele, cu excepția a 1 1/2 inci. Cojiți tulpina și tăiați orice piele verde dură de pe fundul anghinarei cu un cojitor de legume robust. Folosind un baller de pepene galben sau o lingură mică, scoateți sufocarea Păroasă. Aruncați inima de anghinare tăiată în vasul cu apă. Repetați cu anghinarea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Pepene GalbenPepene Galben
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
Cuțit Pentru PepeneCuțit Pentru Pepene
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Aduceți o cratiță mare de apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
Tăiați fiecare inimă de anghinare prin tulpină în 8 pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
5
Adăugați pene în apa clocotită și gătiți până când sunt crocante, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
6
Scurgeți și clătiți sub apă rece; se usuca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
7
În aceeași cratiță, combinați stocul cu smântâna, crenguta de cimbru și 1 linguriță de sare și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
8
Adăugați cartofii și gătiți la foc moderat scăzut până când abia se înmoaie, aproximativ 8 minute. Îndoiți anghinarea și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
9
Ungeți un vas de copt de 9 pe 13 inci sau un vas de gratinat de 3 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
10
Turnați conținutul cratiței în vas; aruncați crenguța de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
11
Presărați Gruyre peste gratin și acoperiți cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
12
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
13
Coaceți gratinul timp de 30 de minute. Într-un castron mic, aruncați pesmetul cu untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
14
Îndepărtați folia, presărați firimiturile peste gratin și coaceți aproximativ 30 de minute mai mult sau până când cea mai mare parte a lichidului a fost absorbită și legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
15
Preîncălziți broilerul. Se fierbe gratinul la aproximativ 6 centimetri de căldură timp de aproximativ 2 minute sau până când firimiturile sunt crocante și aurii; întoarceți vasul după cum este necesar pentru a se rumeni chiar.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
16
Se servește fierbinte.
17
Faceți înainte: gratinul neacoperit poate fi refrigerat peste noapte.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista