Anghinare-Gratin de cartofi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 394 calorii, 15g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.85 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați brânză gruy otrivre, cartofi de copt, stoc de pui și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Anghinare Și Gratin De Cartofi, Anghinare și Gratin de cartofi dulci, și Gratin de cartofi violet și anghinare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Umpleți un castron mare cu apă și strângeți jumătățile de lămâie în el; adăugați lămâia în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Tăiați toate, cu excepția a 1 1/2 inci de tulpinile de anghinare. Lucrând cu 1 anghinare la un moment dat, scoateți toate frunzele exterioare verzi, lăsând un con de frunze galben pal. Cu un cuțit ascuțit, tăiați toate frunzele, cu excepția a 1 1/2 inci. Cojiți tulpina și tăiați orice piele verde dură de pe fundul anghinarei cu un cojitor de legume robust. Folosind un baller de pepene galben sau o lingură mică, scoateți sufocarea Păroasă. Aruncați inima de anghinare tăiată în vasul cu apă. Repetați cu anghinarea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Pepene Galben
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Peeler
Cuțit Pentru Pepene
1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Aduceți o cratiță mare de apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Tăiați fiecare inimă de anghinare prin tulpină în 8 pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
5
Adăugați pene în apa clocotită și gătiți până când sunt crocante, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
6
Scurgeți și clătiți sub apă rece; se usuca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
7
În aceeași cratiță, combinați stocul cu smântâna, crenguta de cimbru și 1 linguriță de sare și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Adăugați cartofii și gătiți la foc moderat scăzut până când abia se înmoaie, aproximativ 8 minute. Îndoiți anghinarea și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
9
Ungeți un vas de copt de 9 pe 13 inci sau un vas de gratinat de 3 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
10
Turnați conținutul cratiței în vas; aruncați crenguța de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
11
Presărați Gruyre peste gratin și acoperiți cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
12
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
13
Coaceți gratinul timp de 30 de minute. Într-un castron mic, aruncați pesmetul cu untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
14
Îndepărtați folia, presărați firimiturile peste gratin și coaceți aproximativ 30 de minute mai mult sau până când cea mai mare parte a lichidului a fost absorbită și legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați
15
Preîncălziți broilerul. Se fierbe gratinul la aproximativ 6 centimetri de căldură timp de aproximativ 2 minute sau până când firimiturile sunt crocante și aurii; întoarceți vasul după cum este necesar pentru a se rumeni chiar.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
16
Se servește fierbinte.
17
Faceți înainte: gratinul neacoperit poate fi refrigerat peste noapte.