Anghinare Enchiladas Din ' Sărbătoare

Anghinare Enchiladas Din ' Sărbătoare
Reteta anghinare Enchiladas din ' sărbătoare ar putea satisface pofta Mexican în jurul valorii de 2 ore. Pentru $3.66 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 802 calorii, 33g de proteine, și 44G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare, ulei de măsline, mână de frunze de coriandru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma varul, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. 124 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este minunat. Încercați Anghinare Enchiladas, Enchiladas De Anghinare Și Spanac, și Sărbătoare De Grădină Cu Trei Feluri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face quinoa: aduceți apa, quinoa și sarea la fiert într-o cratiță medie la foc mediu-mare. Se Reduce la foc mediu, se acoperă și se fierbe aproximativ 25 de minute. Pune deoparte. (Puteți pregăti quinoa cu până la 2 zile în avans; asigurați-vă că vă răciți complet și păstrați-l într-un recipient etanș.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Pentru a face enchiladas: periați ușor un vas de copt sau o caserolă de 9 x 13 inci (23 x 33 cm) cu ulei de măsline. Preîncălziți broilerul la mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
3
Înjumătățiți ceapa. Feliați o jumătate în inele subțiri și tăiați cealaltă jumătate în pene. Aranjați pene de ceapă, tomatillos și serranos pe o foaie de copt și fierbeți până când tomatillos sunt moi și rumenite, 15 până la 20 de minute, întorcându-se cu clești la jumătatea gătitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
4
Transferați ceapa, tomatillos și serranos cu oricare dintre lichidul lor într-un blender sau robot de bucătărie, adăugați bulionul și pur și simplu până se omogenizează, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați 1/2 linguriță de sare și zahărul și pulsați de câteva ori pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Între timp, aruncați anghinarea cu cele 2 linguri de ulei de măsline într-un castron și condimentați ușor cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Aburiți sau încălziți tortilele în cuptorul cu microunde (înfășurați un teanc în prosoape de hârtie abia umede și cuptor cu microunde timp de 20 până la 30 de secunde, apoi înfășurați într-un prosop de bucătărie pentru a vă încălzi); păstrați-le învelite. Aruncați anghinarea și quinoa cu două treimi din Monterey Jack într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack CheeseMonterey Jack Cheese
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Așezați o tortilla pe suprafața de lucru. Lingurați 2 până la 3 linguri de amestec de anghinare în mijlocul tortilla, adăugați câteva frunze de coriandru și înfășurați tortilla, lăsând capetele deschise. Puneți enchilada, cu cusătura în jos, în vasul de copt pregătit. Repetați cu tortilele rămase și umplutura de anghinare, căptușind enchiladele una lângă alta în vasul de copt. Se fierbe până când tortilele sunt crocante și aurii în jurul marginilor, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
9
Se toarnă cea mai mare parte a sosului tomatillo peste și în jurul părților laterale ale enchiladelor și se presară deasupra restul de Monterey Jack. Se fierbe până când brânza se rumeneste, încă 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack CheeseMonterey Jack Cheese
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
10
Scoateți din cuptor și acoperiți cu ceapa feliată, Cotija și cilantro rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
11
Împărțiți enchiladele între farfurii și presărați-le ușor cu cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
12
Se servește cald cu pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
13
Notă: frumusețea umpluturii de anghinare este că va funcționa cu adevărat cu orice anghinare puteți găsi, de la proaspete la congelate sau chiar conservate. Dacă tot ce puteți găsi este anghinare marinată, scurgeți anghinarea și uscați-o și săriți pasul de condimentare a anghinarelor înainte de a vă umple enchiladele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De Anghinare MarinateInimi De Anghinare Marinate
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Sezonul GoyaSezonul Goya
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate45
Revista