Reteta anghinare Enchiladas din ' sărbătoare ar putea satisface pofta Mexican în jurul valorii de 2 ore. Pentru $3.66 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 802 calorii, 33g de proteine, și 44G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare, ulei de măsline, mână de frunze de coriandru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma varul, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. 124 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este minunat. Încercați Anghinare Enchiladas, Enchiladas De Anghinare Și Spanac, și Sărbătoare De Grădină Cu Trei Feluri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a face quinoa: aduceți apa, quinoa și sarea la fiert într-o cratiță medie la foc mediu-mare. Se Reduce la foc mediu, se acoperă și se fierbe aproximativ 25 de minute. Pune deoparte. (Puteți pregăti quinoa cu până la 2 zile în avans; asigurați-vă că vă răciți complet și păstrați-l într-un recipient etanș.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Pentru a face enchiladas: periați ușor un vas de copt sau o caserolă de 9 x 13 inci (23 x 33 cm) cu ulei de măsline. Preîncălziți broilerul la mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
3
Înjumătățiți ceapa. Feliați o jumătate în inele subțiri și tăiați cealaltă jumătate în pene. Aranjați pene de ceapă, tomatillos și serranos pe o foaie de copt și fierbeți până când tomatillos sunt moi și rumenite, 15 până la 20 de minute, întorcându-se cu clești la jumătatea gătitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Pepitele
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
4
Transferați ceapa, tomatillos și serranos cu oricare dintre lichidul lor într-un blender sau robot de bucătărie, adăugați bulionul și pur și simplu până se omogenizează, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Pepitele
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați 1/2 linguriță de sare și zahărul și pulsați de câteva ori pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Între timp, aruncați anghinarea cu cele 2 linguri de ulei de măsline într-un castron și condimentați ușor cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Fripturi De Carne Din New York
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Aburiți sau încălziți tortilele în cuptorul cu microunde (înfășurați un teanc în prosoape de hârtie abia umede și cuptor cu microunde timp de 20 până la 30 de secunde, apoi înfășurați într-un prosop de bucătărie pentru a vă încălzi); păstrați-le învelite. Aruncați anghinarea și quinoa cu două treimi din Monterey Jack într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack Cheese
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Supă De Pui Pudră Goya®
Oregano Uscat, 1/3 Palmă
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Așezați o tortilla pe suprafața de lucru. Lingurați 2 până la 3 linguri de amestec de anghinare în mijlocul tortilla, adăugați câteva frunze de coriandru și înfășurați tortilla, lăsând capetele deschise. Puneți enchilada, cu cusătura în jos, în vasul de copt pregătit. Repetați cu tortilele rămase și umplutura de anghinare, căptușind enchiladele una lângă alta în vasul de copt. Se fierbe până când tortilele sunt crocante și aurii în jurul marginilor, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru Proaspăt
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
9
Se toarnă cea mai mare parte a sosului tomatillo peste și în jurul părților laterale ale enchiladelor și se presară deasupra restul de Monterey Jack. Se fierbe până când brânza se rumeneste, încă 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack Cheese
Cum Ar Fi Pepitele
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
10
Scoateți din cuptor și acoperiți cu ceapa feliată, Cotija și cilantro rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
11
Împărțiți enchiladele între farfurii și presărați-le ușor cu cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
12
Se servește cald cu pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De Var
13
Notă: frumusețea umpluturii de anghinare este că va funcționa cu adevărat cu orice anghinare puteți găsi, de la proaspete la congelate sau chiar conservate. Dacă tot ce puteți găsi este anghinare marinată, scurgeți anghinarea și uscați-o și săriți pasul de condimentare a anghinarelor înainte de a vă umple enchiladele.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Summit-ul de Tir Cu Arcul Willamette Valley Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.