Anghinare cu sos de rozmarin
Anghinare cu sos de rozmarin este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 264 calorii, 4G de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de anghinare, unt, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce este destul de rău. Încercați Anghinare Cu Sos De Rozmarin De Lamaie, Legume prăjite balsamice cu rozmarin, anghinare și dovlecei, și Coapte, anghinare cu ceapă, lămâie, măsline Kalamatan și rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați orice frunze decolorate și frunzele mici de la baza anghinarei. Tăiați tulpinile chiar și cu baza de anghinare.
Tăiați drept, tăiați vârfurile de 1 inch și aruncați vârfurile. Tăiați punctele frunzelor rămase cu foarfece. Clătiți anghinarea cu apă rece.
Așezați coșul cu aburi în apă de 1/2 inch în cuptorul olandez de 4 litri (apa nu trebuie să atingă fundul coșului).
Așezați anghinare în Coș. Acoperiți bine și încălziți până la fierbere; reduceți căldura. Aburiți 20 până la 25 de minute sau până când fundul este fraged când este străpuns cu cuțitul.
Între timp, topiți untul; se amestecă rozmarinul și sucul de lămâie. Scoateți frunzele de anghinare pe rând. Înmuiați baza frunzei în amestec de rozmarin.