Anghinare cu sos de rozmarin

Anghinare cu sos de rozmarin
Anghinare cu sos de rozmarin este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 264 calorii, 4G de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de anghinare, unt, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce este destul de rău. Încercați Anghinare Cu Sos De Rozmarin De Lamaie, Legume prăjite balsamice cu rozmarin, anghinare și dovlecei, și Coapte, anghinare cu ceapă, lămâie, măsline Kalamatan și rozmarin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați orice frunze decolorate și frunzele mici de la baza anghinarei. Tăiați tulpinile chiar și cu baza de anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
BazaBaza
2
Tăiați drept, tăiați vârfurile de 1 inch și aruncați vârfurile. Tăiați punctele frunzelor rămase cu foarfece. Clătiți anghinarea cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
3
Așezați coșul cu aburi în apă de 1/2 inch în cuptorul olandez de 4 litri (apa nu trebuie să atingă fundul coșului).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
4
Așezați anghinare în Coș. Acoperiți bine și încălziți până la fierbere; reduceți căldura. Aburiți 20 până la 25 de minute sau până când fundul este fraged când este străpuns cu cuțitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
5
Între timp, topiți untul; se amestecă rozmarinul și sucul de lămâie. Scoateți frunzele de anghinare pe rând. Înmuiați baza frunzei în amestec de rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
AnghinareAnghinare
RozmarinRozmarin
UntUnt
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista