Anghinare aburite cu baie de șofran de migdale
Anghinare aburit cu migdale șofran Dip ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 224 calorii, 10g de proteine, și 12g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 31 de mâncăruri și bucătari. Dacă aveți suc de lămâie, sare și piper, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este perfect pentru Super Bowl. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 94%. Încercați Șofran Aburit Midii, Cod Aburit Cu Conopidă Și Șofran, și Midii Aburite Cu Șofran Și Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Aranjați anghinarea într-un coș cu aburi așezat pe cel puțin 3 căni de apă și abur, acoperite, până când frunzele pot fi îndepărtate cu ușurință, aproximativ 1 oră.
Lasă să se răcească. Aproximativ la jumătatea gătitului verificați nivelul apei și adăugați mai multe, dacă este necesar.
Într-un castron mic, amestecați șofranul și lingura de apă clocotită. Prăjiți migdalele într-o tigaie mică uscată la foc mediu-mare până când începeți să se rumenească, aproximativ 2 minute.
Scoateți migdalele și adăugați 1 lingură de ulei în tigaie.
Adăugați ceapa și gătiți până când începeți să se rumenească, 3 până la 5 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți până la parfum, aproximativ 30 de secunde.
Se transferă într-un castron și se lasă să se răcească. Într-un robot de bucătărie, măcinați migdalele până se toacă fin.
Adăugați amestecul de șofran, amestecul de ceapă, iaurtul și pătrunjelul și piureul până se omogenizează.
Transferați într-un castron și amestecați sucul de lămâie și restul de 1 lingură de ulei de măsline. Condimentează, după gust, cu sare și piper.
Se servește cu anghinare.