Angel Loaf cu sos de Grapefruit-căpșuni

Nevoie de o garnitură fără lactate și vegetariană? Angel Loaf cu sos de Grapefruit-căpșuni ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 232 calorii, 4G de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de cremă de tartru, secțiuni de grapefruit, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce este destul de rău. Încercați Sos de căpșuni pentru tort de mâncare înger, Tort de mâncare înger cu sos de căpșuni, și Tort de mâncare cu înger de ciocolată cu sos de căpșuni + VIDEO pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cerneti impreuna 1/3 cana zahar, faina si sare. Se amestecă coaja și se lasă deoparte. Bateți albușurile de ou (la temperatura camerei) și crema de tartru la viteza mare a unui mixer până se spumează.
Adăugați zahărul rămas, câte 1 lingură, bătând până se formează vârfuri tari. Îndoiți vanilia.
Presărați amestecul de făină peste amestecul de albuș de ou și pliați ușor.
Puneți aluatul într-o tigaie de pâine de 9 x 5 inci, care se întinde uniform. Rupeți buzunarele mari de aer tăind aluatul cu un cuțit.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când tortul revine când este ușor atins. Inversați tigaia pe un suport de sârmă; lasa sa se raceasca complet. Slăbiți tortul din părțile laterale ale tigaiei, folosind o spatulă îngustă; scoateți din tigaie.
Puneți căpșunile și siropul în robotul de bucătărie și procesați până se omogenizează.
Se toarnă într-un castron; se amestecă grapefruitul tocat și se servește cu tort.