Angel Biscuits

Angel Biscuits
Biscuiții rețetă înger ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 20 și costă 32 de cenți pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 275 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, scurtare vegetală, zară și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscuiți înger : biscuiți ușori făcuți cu drojdie, Angel Biscuits, și Angel Biscuits pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se dizolvă drojdia și un vârf de zahăr în apa caldă. Într-un castron mare Cerneți bicarbonatul de sodiu, praful de copt, sarea și restul de zahăr, cu 6 căni de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Tăiați scurtarea în ingredientele uscate cu două furculițe, un tăietor de patiserie sau degetele până la dimensiunea mazării de grădină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
Tăietor De PatiserieTăietor De Patiserie
3
Adăugați amestecul de drojdie în zară și amestecați în amestecul de făină până când toată făina este abia umezită pentru a face un aluat lipicios. Acoperiți cu folie de plastic și refrigerați peste noapte sau până la o săptămână înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
4
Când este gata de gătit, Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Așezați aproximativ 1 cană de făină suplimentară pe suprafața de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Așezați aluatul lipicios deasupra făinii și presărați cu mai multă făină. Trageți într-o grosime rotundă de 1/3 inch și apoi pliați la o înălțime de 2/3 inch. Folosind un tăietor de biscuiți de 2 1/2 inch, tăiați biscuiții. Dacă doriți o rundă de 1 1/2 inch, faceți aluatul mai subțire-un total de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
7
Așezați biscuiții, părțile lor atingându-se, pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Coaceți 10 până la 12 minute, până când este ușor nuanțat cu maro.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Biscuiții pot fi păstrați congelați până la 3 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
10
Nathalie Dupree ' s Comfortable Entertainment de Nathalie Dupree
11
Viking

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Brundlmayer Steinmassl Riesling cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Un început răcoros cu mirosuri de pădure de pini, ienupăr și piersică roșie sărind din pahar. Consistent și robust; foarte plin de viață, cu un corp mediu bun, crocant și extract amplu; cizelat cu aciditate vibrantă care se va integra în curând complet. Frumoasă prindere.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate2
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista