Andive umplute cu brânză de capră și nuci

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați andive umplute cu brânză de capră și nuci. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 102 calorii. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, frunze de andive belgiene, nuci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Brânză de capră și nuci condimentate pe andive, Salată de andive cu sfeclă, brânză de capră și nuci, și Salată de sfeclă murată și andive cu brânză de capră și nuci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați nucile și 1 lingură de miere; se întinde pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 10 minute, amestecând după 5 minute.
Combinați 1 lingură de miere, oțet și suc de portocale într-o cratiță mică. Aduceți amestecul la fierbere la foc mare și gătiți până se reduce la 3 linguri (aproximativ 5 minute).
Umpleți fiecare frunză de andive cu 1 secțiune portocalie. Completați fiecare secțiune cu 1 linguriță de brânză și 1 linguriță de nuci; aranjați pe o farfurie.
Stropiți amestecul de oțet uniform peste frunze și presărați uniform cu arpagic și piper.