Ancho - friptură de fustă marinată cu salată caldă de fasole neagră
Ancho-marinata Fusta friptura cu salata calda de fasole neagra este o fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 569 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.64 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de frunze de oregano, chimen măcinat, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură de fustă cu salată caldă de fasole, Friptură de fustă marinată în stil coreean cu Scallions la grătar și tortilla caldă, și Friptură de fustă la grătar cu sos dulce de roșii prăjite și creveți prăjiți, fasole neagră și salată Orzo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați vinul, 1/4 cană fiecare oțet și ulei, 1 lingură. fiecare usturoi și piper, 1 linguriță. fiecare sare și chimen, oregano și ardei iute măcinat într-o pungă mare, resigilabilă, din plastic. Dacă friptura este în 1 bucată lungă, tăiați în jumătate transversal; clătiți, adăugați în pungă, sigilați și întoarceți-vă la strat. Se răcește cel puțin 4 ore sau până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Oțet
Ardei Iute
Usturoi
Piper
Chimen
Friptură
Sare
Vin
Ulei De Gătit
2
Preîncălziți broilerul. Înjumătățiți, tulpinați și însămânțați poblanos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Poblano
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
3
Așezați pielea cu fața în sus pe o foaie de copt și fierbeți 4 inci de la căldură până când este bine carbonizată, 6 până la 7 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4
Se lasă să stea 10 minute, apoi se curăță și se toacă grosier.
5
Încălziți grătarul la mare (450 până la 550). Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, ceapa sotată și 1 lingură rămasă. usturoi în 2 linguri. ulei până la moale, aproximativ 5 minute. Se amestecă fasolea și restul de 1/4 cană de oțet și 1 linguriță. fiecare piper, sare și chimen; întoarceți focul la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Usturoi
Piper
Fasole
Chimen
Ceapă
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Grătar de gătit cu ulei bine. Ridicați friptura din marinată (aruncați marinada) și grătiți, rotind o dată, până se rumenesc pe ambele părți, dar încă roz în centru (tăiat pentru a testa), 7 până la 10 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Friptură
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
Transferați pe o placă și lăsați să se odihnească cel puțin 5 minute.
8
Între timp, adăugați poblanos, ardei roșu, roșii, 3 cepe verzi și coriandru la amestecul de fasole și amestecați ocazional până se încălzește. Feliați friptura pe diagonală peste cereale și serviți pe salată caldă de fasole.
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. GEN5 Merlot cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.