Ancho-Filet De Bizon Frecat Cu Sos Picant De Coriandru
Ancho-frecat filet bizon cu sos de coriandru picant ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $23.72 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 596 calorii, 74G de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână oțet de vin, frunze și tulpini de coriandru, oregano mexican și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Filet De Bizon Frecat Cu Condimente Din Sud-Vest, Ancho Chili-Espresso Frecat Muschiulet De Porc, și Ancho-Piept De Curcan Frecat Cu Coriandru-Gratin De Cartofi Habanero.
Instrucțiuni
Combinați zahărul, 1 lingură de sare kosher, 1 linguriță de piper negru proaspăt măcinat, praf de chili, chimen, oregano și coriandru într-un castron mic și amestecați cu degetele până se omogenizează. Frecați uniform pe întreaga suprafață a filetului.
Se transferă într-o grătar, se dă la frigider și se lasă să se odihnească cel puțin 45 de minute și până peste noapte.
Între timp, combinați coriandru, usturoi, fulgi de ardei roșu, oțet și ulei de măsline în vasul unui robot de bucătărie sau blender. Procesați până se formează un sos dur, aproximativ 20 de secunde. Condimentează după gust cu sare și piper.
Când sunteți gata de gătit, reglați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 275 F.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare din fontă sau oțel inoxidabil la foc mediu-mare până la sclipire.
Adăugați filet și gătiți, întorcând ocazional, până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 4 minute.
Transferați filetul într-un suport de sârmă așezat într-o foaie de copt cu margini și transferați-l în cuptor. Prăjiți până când un termometru de citire instant introdus în centrul fripturii înregistrează 125 buc.F pentru mediu rar sau 135 buc. F pentru mediu, aproximativ 20 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească cu 5 minute înainte de a sculpta și servi cu sos.