Ananas și Chile roșu-coaste din spate pentru copii glazurate

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Coaste din spate cu ananas și Chile roșii ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție conține 677 calorii, 67g de proteine, și 40g de grăsime. Pentru $2.67 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare și piper, ghimbir, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Glazurate Copil Înapoi Coaste, Glazurate Copil Înapoi Coaste, și Glazurate Copil Înapoi Coaste pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Într-un castron mic, combinați ananasul, usturoiul, ardeii iute și ghimbirul. Așezați rafturile într-o tigaie mică, cu carnea în sus și condimentați generos cu sare și piper. Puneți jumătate din amestecul de ananas peste fiecare raft de coaste, întinzându-l uniform.
Se toarnă 1/2 cană de apă în tigaie, se acoperă bine cu folie și se prăjește timp de 30 de minute.
Scoateți tigaia din cuptor și creșteți temperatura la 50
Descoperiți coastele și ungeți-le cu sucurile de tigaie. Prăjiți-le pe raftul superior al cuptorului timp de 15 minute, rotind tigaia și ungând la fiecare 5 minute cu sucurile de tigaie, până când sunt glazurate frumos deasupra.
Lăsați coastele să se odihnească timp de 10 minute, apoi tăiați-le între ele și serviți.