Ananas prăjit cu gheață de cimbru-ghimbir
Ananasul prăjit cu gheață de cimbru-ghimbir ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 246 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 84 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, frunze de cimbru, ananas și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Cimbru De Casă Și Ghimbir, Cimbru, Cotlet De Porc & Ananas Tigaie Cina, și Carne de porc cu ghimbir și cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Împrăștiați frunzele de cimbru printre compartimentele a 2 tăvi mari de cuburi de gheață. Umpleți tăvile cu bere de ghimbir și congelați cel puțin 6 ore și de preferință peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Puneți feliile de ananas pe o foaie de copt antiaderentă.
Ungeți ambele părți foarte ușor cu ulei vegetal și presărați-le uniform cu zahărul; presărați foarte ușor și cu sare. Prăjiți la cuptor 20 de minute.
Scoateți din cuptor și răsturnați feliile.
Puneți în cuptor și continuați să prăjiți până când sunt aurii, aproximativ 10 minute mai mult.
Se scoate din cuptor și se răcește ușor în tigaie.
Transferați cuburile de gheață de bere de ghimbir într-un robot de bucătărie și pulsați până se descompun și pufos.
Transferați într-o tigaie mică sau într-un vas de copt.
Pentru a servi, puneți 2 felii de ananas cald pe fiecare farfurie de desert; deasupra cu o lingură de gheață de ghimbir și garnisiți cu o crenguță mică de cimbru.