Ananas Nemernic Veggie Burgeri + Sassy Părți

Reteta ananas Jerk Veggie Burgers + Sassy Sides este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 227 calorii. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 103 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți parte de unele quickie Cajun cartofi dulci cartofi și un tropical rece castravete ananas salsa. aceasta a fost o masă de ultim moment care a mers teribil de bine, începe aventura de gătit, operațiunea: trageți cina împreună. nu aveam un plan. acest lucru se întâmplă adesea și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Aloha burgeri cu Insula Jerk ananas, Burgeri de curcan dulci și Sassy, și Burgeri de porc cu sos de grătar Sassy.
Instrucțiuni
Aceste ananas Jerk Veggie Burgers sunt infuzate cu unele uimitoare sassy dulce, arome tropicale. Lămâie plină de viață, ananas dulce, tahini bogat, cartofi dulci confortabili, fasole albă cremoasă și condiment picant, ademenitor-un amestec de ghimbir, usturoi, ienibahar, zahăr brun, chili dulce și multe altele.Partea unor quickie Cajun cartofi dulci cartofi și un Tropical rece castravete ananas Salsa. Aceasta a fost o masă de ultim moment care a mers teribil de bine.. Salsa Rece De Ananas..
Torturi coapte. Poate fi, de asemenea, sotate cu unele acoperire Panko - (fave mea)operație: trageți cina împreună. Nu aveam un plan. Asta se întâmplă adesea cu mine. Dar eram într-un fel de" folos-ce-pot-găsi " de bucătărie.Uneori scurrying off la Whole Foods și iau exact ceea ce am nevoie pentru a face o cină planificată este doar o modalitate de a .. ușor. Și îmi place o provocare.
Taie la mine, capul meu adânc în interiorul ușa frigiderului. Examinarea mărfurilor refrigerate-sertarul meu veggie gol. Mă învârt în cămară. Brațele mele împingând adânc în dulapuri-trăgând și împingând condimente și conserve neorganizate înăuntru și afară ca un joc de Tetris. Căutând, ajungând, cu disperare după o inspirație culinară.notă laterală: (Tetris. vechiul joc Nintendo
Băiat-joc celebru. Da?) Pe tippy-degetele de la picioare, privesc profund spre partea din spate a dulapurilor. Câteva cutii de fasole. Supă. Orez. Paste. Condimentele lui Penzey de tot felul - borcane mici drăguțe etichetate Cajun, Jerk, Arizona, Sunny Paris și Sandwich
Se presara. Apoi, ultima oprire pe aventura mea kitechen-jefuirea este .. congelatorul întunecat și zumzet. O rafală de aer rece și înghețat care iese spre fața mea. Ceva acolo? Bună ziua, oricine home?..Hm. câțiva muguri de Bruxelles verzi lăptoși mi-au făcut cu ochiul printr-o pungă de plastic înghețată. Stocul de" disperare " de legume congelate rar se folosește pe aici. Trântesc ușa congelatorului. Nu atât de disperat.Înapoi la condimente...Jerk Spice Blend-FYI Penzeys: poate fi folosit și pentru burgeri vegetarieni!! :) Condimentul smucit mi-a atras atenția. Am ridicat o frunte, am privit în spațiu și mi-am lăsat mintea să se desfășoare într-o viziune de rețetă. Chifle Burger în congelator? Cec? Salată proaspătă? Verificat. Ceapă? Cec? Fasole, orez, cartofi dulci? Verificat. Tahini? Verificat.Ce altceva? Hm. Ooh! Ananas proaspăt prea-BONUS! Și niște castraveți persani doar cerșind să fie used...Hm. Hm. Hm.Și începe aventura de gătit (și mâncare)...Metoda de gătit Notă: În trecut, de obicei, îmi învelesc burgerii vegetali în pesmet Panko și îi gătesc printr-un sote ușor pe aragaz. Îmi plac marginile crocante și umezeala pe care chiftelele le păstrează de la a face acest lucru. Cu toate acestea, întotdeauna par să primesc multe comentarii despre cum să coaceți prăjiturile. Așa că de data asta le-am copt. Puteți sote sau coace sau puteți face puțin din ambele. Oricum ar fi-delicios. Mi-a plăcut versiunea coaptă, dar prefer totuși metoda sote + panko crusted prezentată în burgerul meu de cartofi dulci + Avocado.Pineapple Jerk Burgersface 6 burgeruri14-16oz. fasolea albă (fasolea de unt sau cannellini funcționează bine)3/4 cană orez brun, gătit + ușor sărat2 linguri tahini3 linguri suc de lămâie1 1/2 linguriță condiment smucit
Se amestecă (condimentele Cajun ar fi și ele frumoase!) 1 cană de cartof dulce, tăiat cubulețe (aproximativ 1 cartof dulce mic sau 1/2 cartof mare)1-2 lingurițe sirop de arțar sau agave(opțional pentru o lovitură dulce)1/4 cană de ceapă albă, tocată (dacă se folosește metoda de gătit sote - puteți rula chiftele formate în pesmet Panko înainte de a găti ușor în ulei de șofrănel - aproximativ 1-2 lingurițe.) altele: chifle, inele proaspete de ananas, condimente la alegere, salată verde/roșie/ceapă ..Salată rece de ananas cu Castravete1 lingură tahini1 1/2 cană castraveți persani, tăiați cubulețe (castraveții persani sunt foarte crocanți)1 cană ananas proaspăt, tăiat în cubulețe2 linguri semințe de cânepă2 lingurițe suc de lămâie sau oțet de cidru de meredash de sare și piper (după gust)opțional: 1/2 cană mentă tocată, coriandru sau pătrunjel
Cartofi dulci sacadați1 cartof dulce Mediu, feliat în fries1 - 2 linguri ulei de șofrănel
Cajun spice mix (sau sare simplă și piper + cayenne pentru căldură)sosuri? Dacă aveți nevoie de un sos rapid, frumos, dulce, cremos - încercați acest lucru:1 lingură de maioneză vegană1 linguriță sirop de arțar sau agave sau două pudră de cayenne sau chipotle de piper negru
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Pregătește-ți salsa. Acest lucru este ușor. Tăiați ananasul și castravetele - și verdeață opțională. Aruncați - le cu ingredientele rămase-bine.
Se pune la frigider pentru a se răci.
Orez. Pentru a reduce timpul în jumătate-folosesc orez pre-gătit - acele pungi congelate pe care le puteți pur și simplu să le introduceți în cuptorul cu microunde - de la Trader Joe ' s. dacă aveți un aragaz de orez la îndemână-folosiți-l. Vrei ca orezul tău să fie pe partea lipicioasă / umedă - nu prea uscat sau nuci. Umed.
Cartofi dulci: pentru o aromă mai bună și mai dulce, coaceți cartoful. Pentru o pregătire mai rapidă - puteți tăia și fierbe. Dacă fierbe, gătiți până când sunt suficient de fragede pentru a se zdrobi cu o furculiță. Pentru cartofi prăjiți, curățați pielea de pe cartof și feliați-o în fâșii subțiri. Cartofii tăiați prăjiți pot fi lăsați deoparte deocamdată.
Într-un castron mare, adăugați fasolea, tahini, sucul de lămâie, condimentul smucit. Puneți fasolea până se formează o textură groasă asemănătoare hummusului.
Adăugați cartoful dulce și orezul. Mash ceva mai mult. Îndoiți ceapa și sarea și piperul - plus siropul de arțar opțional...
Ungeți o foaie mare de copt cu un strat frumos de ulei de măsline. Formați chiftele cu mâinile și așezați-le pe foaia de copt.
Coaceți la 350 timp de aproximativ 20-30 de minute - sau până când marginile devin cruste și rumenite. Burgerii se vor lega și se vor întări destul de bine la răcirea puțin. Așadar, nu le gătiți prea mult doar pentru a încerca să le uscați dacă par că se destramă!
În timp ce burgerii gătesc, puteți face cartofii prăjiți.
Călește-le în uleiul de șofrănel și condimentele timp de aproximativ cinci minute, până când toate părțile se rumenesc și se bulează. Apoi terminați cartofii prăjiți în cuptor coacându - i încă zece minute-sau până se înmoaie. Pentru a vă prăji cartofii prăjiți - terminați-i la cuptor la o temperatură ridicată-aproximativ 400.
Se răcește puțin cartofii prăjiți. De asemenea, puteți pregăti componentele burgerului acum - feliați ceapa, sunați ananasul și spălați salata. Îmi arunc inelul de ananas într-un pic de condimente EVOO + și îl introduc la cuptor timp de aproximativ zece minute pentru a "grăti" pe raft până se înmoaie.1
Serviti! Îngrămădiți-vă burgerii și toppingurile.
Se servește cu cartofi prăjiți și salsa rece de ananas. Puteți adăuga chiar și salsa chiar la burger, dacă doriți.Bucurați-vă!!Acei Cartofi Prăjiți..Salată pufoasă deasupra..Și asta e o folie!..