Nevoie de o desert vegetarian? Amprentele de portocale și nuci de pin ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 24 de porții cu 109 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați făină, unt, vanilie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 14%. Rețete similare includ Agnolotti cu Broccoli prăjiți și spanac într-un sos de nuci de pin cu unt, Urme De Zmeură-Portocaliu, și Sos De Caramel Cu Nuci De Pin-Portocale.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 350 de foi de cookie-uri F. Line cu hârtie pergament de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Așezați nucile de pin într-un castron mic. Într-un alt castron mic, amestecați mierea și sucul de portocale până se omogenizează bine. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Gelatină De Merișoare
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Într-un castron mediu, bateți untul și zahărul brun cu mixerul electric la viteză medie până la pufos. Bateți în coaja de portocală, vanilia și gălbenușul de ou până se omogenizează bine. La viteză mică, bateți făina și sarea până când aluatul începe să se lipească.