Amprente de plăcintă cu nuci pecan

„Plăcinta cu nuci pecan” ar putea fi o rețetă bună pentru a-ți extinde rețetele de deserturi. Pentru 5 cenți per porție , această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă are 54 de porții. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto-ovo are 44 de calorii , 1 g de proteine și 1 g de grăsimi per porție. Doar câteva persoane au făcut această rețetă, iar una aș spune că a fost pe gustul ei. Poate fi savurată oricând, dar este deosebit de bună de Ziua Recunoștinței . Mergi la magazin și cumpără nuci pecan, făină, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Vă este oferită de Taste of Home. Este o rețetă ieftină pentru fanii mâncărurilor din sudul Statelor Unite. Per total, această rețetă obține un scor îmbunătățibil de 0% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și „Egg-Free Cranberry Thumbprints” , „Gluten And Lactates Free Pecan Pie” și„Janet's St. Regis Pecan Pie with Honey Glazed Pecan Pie” .
Instrucțiuni
Într-un bol mare, mixați untul și zahărul până când compoziția devine ușoară și pufoasă. Încorporați gălbenușurile de ou și siropul de porumb. Încorporați treptat făina. Dați la frigider, acoperit, 30 de minute sau până când compoziția devine suficient de fermă pentru a se putea rula.
Pentru umplutură, într-o cratiță mică, combinați zahărul pudră, untul și siropul de porumb. Aduceți la fierbere la foc mediu, amestecând ocazional.
Luați de pe foc; adăugați nucile pecan.
Scoateți din tavă; dați la frigider 30 de minute sau până se răcește.
Preîncălziți cuptorul la 190°C. Formați bile de aluat de 2,5 cm; așezați-le la o distanță de 5 cm una de cealaltă pe tăvi de copt căptușite cu hârtie de copt. Într-un bol mic, bateți albușurile de ou; ungeți deasupra.
Scoateți din cuptor. Apăsați ușor o adâncitură în centrul fiecărui biscuit cu capătul unei linguri de lemn. Umpleți fiecare cu puțină 1/2 linguriță de amestec de nuci pecan.
Coaceți încă 4-5 minute sau până când marginile devin ușor rumenite.
Se răcește în tăvi 5 minute.
Scoateți pe grătare de sârmă pentru a se răci.